Hit Holidays hoteli u Kranjskoj Gori predstavili nove usluge za svoje goste

0
1740
Food
Food
Mamas corner beauty and kids bar

Kranjska Gora je naširoko poznata po svojoj gastronomskoj ponudi, a kuvari hotela Hit Holidays, kao i ostalih hotela iz Kranjske Gore, odlučili su da predstave tradicionalnu slovenačku kuhinju na avanturistički, zabavan i interaktivan način.

Oformili su „Tradicionalni kulinarski put Kranjske Gore“, koji je održan u selu Kranjska Gora, a bio je namenjen svima koji vole dobru hranu i ne libe se da probaju nove ukuse specifične za taj region.

Kulinarski put je goste sproveo kroz selo Kranjska Gora, i na pet lokacija ponudio različite ukuse tradicionalne slovenačke kuhinje, sa fokusom na tradicionalne lokalne namirnice, i na taj način im pružio mogućnost, kako da se povežu sa istorijskim srcem regiona, tako i da stvore jače veze među sobom.

Gosti koji su u Kranjskoj Gori zbog posla, na taj način su mogli da provedu vreme u netaknutoj prirodi, da imaju svojevrsnu kulinarsku avanturu, i sveukupno dožive iskustvo koje je kombinacija odlične hrane, svežeg vazduha i razgledanja prelepih predela ovog planinskog odmarališta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.