Handy usluga za goste hotela Arena Hospitality Group

0
161
Galleria Congress Hotel

Od početka jula u hotelima Park Plaza Histria i Park Plaza Arena u Puli, pokrenuta je nova „handy” usluga za goste, a ista se ovaj tjedan uvodi i u hotel Park Plaza Belvedere Medulin i turističko naselje Park Plaza Verudela Pula.

Kada gosti prilikom dolaska obave prijavu na recepciji, u sobama ili apartmanima će ih čekati i biti na raspolaganju tijekom boravka mobilni telefon na posebnoj stanici za punjenje koji pruža mogućnosti neograničenih lokalnih i međunarodnih poziva, besplatan pristup internetu, besplatni destinacijski vodič, pozive prema recepciji na brzom biranju i informacije o hitnim službama. Usluga gostima je aktivna u tijeku cijelog boravka, bez obzira nalaze li se oni u sobi, hotelu, šetnji, izletu i sl.

S tehnološke strane, mobilni uređaji dolaze s handy operacijskim sustavom koji je prilagođena verzija Android sustava, a može biti i personaliziran od strane hotela, kako bi hotel nudio rezervaciju i kupovinu svojih usluga. Handy također nudi i jezičnu prilagodbu, kako bi gosti hotela mogli uživati u njegovim značajkama bez obzira na to koji jezik pričaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here