Grand Hotel&Spa proglašen za najbolji hotel u Srbiji

0
195

Grand Hotel&Spa na Kopaoniku dobitnik je prestižne titule „Najbolje iz Srbije 2017“, koja se dodeljuje u okviru manifestacije „Najbolje iz Srbije“, i proglašen za najbolji hotel u Srbiji.

To je odlučio stručni žiri i glasovi potrošača u okviru priznanja koje dodeljuje Privredna komora Srbije, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija. Pod sloganom ovogodišnjeg takmičenja „Kako se na našem kaže BRAVO″, priznanja su uručena u 24 kategorije, među kojima su tri nove – najbolji hotel, najbolji “mali” turistički smeštaj i najbolji organski proizvod.

”Vrhunska usluga i komfor, kao i sadržajan odmor su naš imperativ. U stalnoj težnji za dovoljno atraktivnom i inovativnom ponudom, fokusiramo se na kompleksan doživljaj koji gostima donosi željenu satisfakciju i iskustvo koje ih ponovo vraća nama! Ova nagrada samo potvrđuje da smo u godinama iza nas uložili mnogo u podizanje kvaliteta ne samo usluge, već i sadržaja i ponude hotela Grand, ali i cele destinacije”, istakla je Svetlana Kostić, marketing menadžer MK Mountain Resorta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here