Grand Hotel&Spa proglašen za najbolji hotel u Srbiji

0
2123

Grand Hotel&Spa na Kopaoniku dobitnik je prestižne titule „Najbolje iz Srbije 2017“, koja se dodeljuje u okviru manifestacije „Najbolje iz Srbije“, i proglašen za najbolji hotel u Srbiji.

To je odlučio stručni žiri i glasovi potrošača u okviru priznanja koje dodeljuje Privredna komora Srbije, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija. Pod sloganom ovogodišnjeg takmičenja „Kako se na našem kaže BRAVO″, priznanja su uručena u 24 kategorije, među kojima su tri nove – najbolji hotel, najbolji “mali” turistički smeštaj i najbolji organski proizvod.

”Vrhunska usluga i komfor, kao i sadržajan odmor su naš imperativ. U stalnoj težnji za dovoljno atraktivnom i inovativnom ponudom, fokusiramo se na kompleksan doživljaj koji gostima donosi željenu satisfakciju i iskustvo koje ih ponovo vraća nama! Ova nagrada samo potvrđuje da smo u godinama iza nas uložili mnogo u podizanje kvaliteta ne samo usluge, već i sadržaja i ponude hotela Grand, ali i cele destinacije”, istakla je Svetlana Kostić, marketing menadžer MK Mountain Resorta.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.