Falkensteiner u martu 2015. godine otvara novi hotel na Jesolu u Italiji

0
3664
Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo osmišljen je prema standardima od pet zvezdica i biće četvrti hotel u Premium kolekciji s pet zvezdica hotelske grupe Falkensteiner sa sedištem u Beču.

Hotel obuhvata kompleks na plaži s bazenom, 112 luksuznih soba kao i 19 apartmana. Acquapura SPA kompleks prostire se na površini od 1.300 m² i ima zatvoreni i otvoreni bazen, prostoriju za odmor, jacuzzi, solarijum, različite saune i 8 prostorija za masažu i tretmane.

„Ovaj hotel na plaži za nas dolazi u pravi trenutak. Za premium hotele naše grupacije, kao i za naše goste, ovaj projekt predstavlja važno proširenje ponude na prostoru između Alpa i Jadrana. Što se tiče arhitekture i dizajna, uvek rado sarađujemo s poznatim imenima te je koncept eksterijera poveren arhitekti Ričardu Majeru. Mateo Tun zadužen je za dizajn interijera,” rekao je Otmar Mihaeler, CEO grupe FMTG.

Elementi pop-arta i svetle boje 60-ih godina sami po sebi već ukazuju na dizajnerski potpis italijanskog arhitekte Matea Tuna, koji je zadužen za enterijer. Ovaj vrhunski deo kreirao je neponovljivu mešavinu jasnih oblika, plemenitih materijala, živih boja i elemenata pop-arta. Strogu i mondensku spolja, a razigranu i ekscentričnu iznutra.

Arhitektura i dizajn za Otmara Mihaelera igraju veliku ulogu u konceptu jednog hotela: „Nijedan od naših hotela nije nalik na drugi, a pogotovo naši posljednji gradski projekti u Beogradu i Beču kao i Hotel & Spa Iadera s pet zvezdica u Hrvatskoj i svedoče o našoj nameri da pomeramo standarde u arhitektonskom pogledu. Ovaj hotel predstavlja šarmantno odavanje počasti blistavoj prošlosti italijanskih letovališta i na Jadran donosi glamur i atmosferu Majamija. Naravno, u Jesolu želimo istovremeno i da označimo početak jedne uspešne zajedničke budućnosti sa gradom i regionom.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.