Falkensteiner Hotel Belgrade proslavio 2. rođendan

0
4523
Sales & Marketing tim Falkensteiner Hotela Belgrade

Falkensteiner Hotel Belgrade je deo Falkensteiner Hotels & Residence grupacije koja broji 31 hotel u 6 evropskih zemalja.

Od otvaranja 2012.godine, Falkensteiner Hotel Belgrade postiže impresivne rezultate. Samo tokom ove godine u 170 luksuzno opremljenih soba i apartmana hotel je ostvario preko 30.000 noćenja.

Iako hotel postoji tek dve godine u njemu je organizovan veliki broj poslovnih događaja, korporativnih proslava, seminara, treninga, stručnih skupova, međunarodnih konferencija, promocija brendova i venčanja.

U junu ove godine otvorena je letnja terasa prijatnog i modernog ambijenta sa baldahinima, kapaciteta 100 osoba.

Nedavno je Acquapura City SPA centar, koji se nalazi na 9. spratu Falkensteiner hotela Belgrade otvoren i za klijente, koji nisu gosti hotela.

Potvrda o konstantnoj brizi hotela o stalnim gostima je i nedavni početak saradnje sa „Miles & More”programom lojalnosti.g-din Ivan Tasovac, Ministar kulture i Generalni direktor g-din Aleksandar VasilijevićKao hotel koji konstantno dobija izvanredne utiske gostiju na portalu Tripadvisor.com, Falkensteiner Hotel Belgrade dobio je priznanje „Certificate of Excellence” za 2014. godinu.

Pored toga, Falkensteiner Hotel Belgrade dobitnik je i novinarskog priznanja za izvorno gostoljublje, kvalitet hotelske usluge i odličnu saradnju sa medijima „Press zvezdica”.

Na početku večeri prisutnima se obratila g. Jelena Kovačević, PR & Marketing Manager, koja se osvrnula na rezultate i uspehe hotela, kao i Generalni direktor g-din Aleksandar Vasilijević, koji je pozdravio prisutne i zahvalo im se na dvogodišnjoj saradnji i poverenju.

Posle toga prikazan je i film koji prati najvažnije trenutke hotela.

Među prisutnim zvanicama bili su i Ivan Tasovac, Ministar kulture i informisanja, Saša Mišić „Pakleni kuvar”, Ivana Baltić, i mnoge druge javne ličnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.