Falkensteiner Hotel Belgrade – BEOGRADSKA NOVA ZVEZDA NA HOTELSKOM NEBU

0
3181
Falkensteiner Hotel Belgrade
Falkensteiner Hotel Belgrade

1. Hotel Falkensteiner Hotel Belgrade ****s otvoren je u decembru Falkensteiner Hotel Belgrade - openingprošle godine, koliko ste zadovoljni učinjenim do sada i kakvi su planovi za budućnost?

Hotel je do sada posetilo dosta gostiju iz cele Evrope i Srbije. Jako smo zadovoljni kako odazivom, tako i pozitivnim reakcijama svih gostiju koji su boravili u hotelu, ali, naravno, prostora za napredak svakako ima. Što se tiče planova za budućnost, oni su jasno definisani u strategiji poslovanja hotela. Osnovni cilj Falkensteiner Hotela Belgrade jeste razvijati se na tržištu kao lider u segmentu korporativnih gostiju. Pažnju ćemo, dakle, prvenstveno usmeriti na poslovne ljude koji putuju i kongresni turizam, ali u ponudi ćemo takođe pružati svu udobnost koju zahtevaju inostrani ljubitelji gradskog turizma. Trudimo se, naravno, svakog meseca da privučemo i individualne goste novim i atraktivnim ponudama. Tako, između ostalog, hotel nudi i poseban porodični paket u trajanju od dve noći. Paketom je omogućen besplatan boravak za dvoje dece do 12 godina, kao i besplatna poseta zoo-vrtu.

2. Recite nam nešto više o samom hotelu, koje su njegove glavne karakteristike?

 

Hotel s četiri zvezdice s upečatljivim futurističkim spoljašnjim izgledom Falkensteiner Hotel Belgradeočarava svojom atmosferom, kao i vrhunskom opremom. 170 soba i apartman, od kojih 28 luksuznih Royal soba, 7 junior apartmana i 1 senior apartman, zajedno sa salonom za ljubitelje cigara, salon-barom za poslovne ljude s terasom na 9. spratu, City SPA centrom s teretanom i konferencijskim delom s dvoranom za bankete, na površini od oko 750m², ključni su elementi hotela. Za celokupni projekt modernog dizajna s različitim namenama u beogradskoj poslovnoj zoni odgovoran je Boris Podrecca, svetski poznat arhitekta.

3. Šta konkretno hotel nudi poslovnim ljudima? Koji su njegovi glavni aduti za kongresni turizam?

 

 

Naš hotel poseduje prvoklasne sadržaje za konferencije, sale površine čak 400m2. Svim korisnicima na raspolaganju su četiri konferencijske sale kapaciteta do 160 osoba, koje se uz pomoć pokretnog zida mogu kombinovati i spajati po želji klijenta. Tu su i dve prostorije za sastanke kapaciteta do 16 osoba, a svaka sala opremljena je najsavremenijom tehnologijom poput LED ekrana, DVD uređaja, konferencijske ploče, Flipchart-ova i druge opreme. Uz to, Falkensteiner hotel smešten je u središtu poslovne i trgovačke zone Novog Beograda, nedaleko od centra grada i velikih shopping centara i odlično je povezan sa aerodromom, a to je ujedno i velika prednost jednog poslovnog hotela. Upravo pripadanjem FMT Grupaciji hotel ima dobru mogućnost pozicioniranja na srpskom tržištu. U odnosu na konkurentske hotele nudi veći izbor i kvalitet usluga koje su spoj internacionalne gostoljubivosti sa modernim svetskim trendovima. Beograd kao regionalni grad ima velike potrebe za ovakvim hotelom a posebno sada kada je Falkensteiner Hotel Belgrade - roomsveprisutan pojačan trend novih investicija.

 

 

4. Šta hotel Falkensteiner Hotel Belgrade ****s razlikuje od sličnih hotela u Beogradu i koje su Vaše prednosti pred drugima?

 

Reč je o zaista impresivnoj građevini. Pre svega hotel je nov i kao takav već trendovski ispred ostalih. Primenjena tehnička rešenja pružaju nove arhitektonske mogućnosti, koje omogućavaju izvrsnu uslugu i visok stepen funkcionalnosti konferencijskih sadržaja u odnosu na slične hotele u Beogradu. Konceptualno se trudimo da se svaki gost oseća kao kod kuće što je i moto Falkensteiner hotela: „Welcome Home”. Obratili smo pažnju i na najvažnije potrebe za poslovnog gosta: dobar dušek, jastuk, tuš i najbolji doručak u Beogradu!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.