Falkensteiner daje novi sjaj legendarnoj kraljici

Falkensteiner Hotel Montenegro

0
2453

Letnju sezonu ove godine na crnogorskom primorju sa­svim sigurno će obeležiti i otvaranje prvog Falkensteiner Hotela u ovoj zemlji.

Nakon sveobuhvatnog renoviranja, hotel Queen of Montenegro; legendarna kraljica, postaće deo Falkensteiner porodice. Ovog proleća otvoriće svoja vrata gostima pod imenom Falkensteiner Hotel Montenegro. Falkensteiner grupacija ima veliko iskustvo kada su u pitanju hoteli za odmor na moru. Nakon Hrvatske i Italije, gde deset hotela od 4 i 5 zvezdica već godinama posluje veoma uspešno, na red je došla i Crna Gora. Grupacija je prepoznala veliki potencijal u ovom tržištu, a sam hotel je videla kao dostojnog predstavnika svog brenda u budućnosti.

Iz Falkensteiner-a poručuju da će sve njihove vrednosti i ovde naći svoje mesto, a to je pre svega vrhunska i personalizovana usluga. To će biti najluksuzniji hotel sa 4 zvezdice na crnogorskom primorju čiji će koncept i usluga biti na nivou hotela sa 5 zvezdica. Hotel u svom sastavu ima 236 potpuno renoviranih soba i apartmana, modernog, ali toplog dizajna, koji potpisuje austrijska dizajnerka Bea Mitterhofer. Tu je ukupno 222 Comfort, Superior i Deluxe sobe, i 14 apartmana, od kojih 6 ekskluzivnih Royal apartmana koji imaju poseban tretman u okviru hotela sa sopstvenim liftom, recepcijom konsijeržom i nizom dodatnih pogodnosti. Ovi apartmani su veličine i do 190 m2, a svi imaju prostrane terase sa pogledom na more a neki i svoj jaccuzi i saunu.

Hotel će pre svega biti namenjen odraslima, prepoznatljiv Falkensteiner-ov Acquapura Spa koncept će i ovde zauzeti važno mesto, a gostima će se ponuditi i brojne novine, između ostalog i potpuno novi spoljašnji bazen koji će biti okružen bogatim zelenilom. Gostima je namenjena i uređena privatna plaža, sa obezbeđenim suncobranima i ležaljkama u sklopu koje se nalazi i plažni bar sa restoranom i barom. Hotelska plaža deo je čuvene bečićke plaže, koja se smatra jednom od najlepših i najdužih plaža na Jadranu. Za potpuno uživanje tu je i velika terasa sa panoramskim bazenom, povezana sa hotelskim lobijem i restoranom, pa gosti pored fenomenalnog pogleda na Jadransko more mogu uživati i u brojnim specijalitetima kako lokalne, mediteranske tako i internacionalne kuhinje.

Hotel raspolaže i odličnim kongresnim kapacitetima. Sama pozicija hotela koji je malo izmešten od šetališta i najveće gužve čini ga dobrim izborom za sve poslovne skupove, tim bildinge, proslave firmi…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.