DT Summer Kick Off Korčula 2016

0
3040

DT Croatia – Dubrovnik Travel ekipa i sve poslovnice DT Dubrovnik, DT Split, DT Zagreb i DT Istra prošli vikend su na Korčuli održali svoj tradicionalni ljetni seminar uz zajedničko druženje svih poslovnica.

Uz edukativni i zabavni dio programa, tu su još bili i upoznavanje destinacije Korčula, lokalni eno-gastronomski doživljaji, mnogo plesa i smijeha itd. DT godišnju nagradu primila je Francisca Jemo Mrežar za svoje dugoročne rezultate i lojalnost DT-u, DT Zagreb ekipa je primila nagrade za posebna postignuća u 2016, DT Split ekipa nagradu za stabilan i kvalitetan rast poslovanja; a DT mlade i snažne mame, Zrinka Marić i Božena Bogoje primile su DT nagradu i zahvalu za posebne osobne doprinose. Hoteli Korčula domaćin boravka na Korčuli je ugostio i udobno smjestio DT u svojim hotelima u Korčuli.

„Nadamo se da u budućnosti ćemo vidjeti sve više i DT poslova na Korčuli, jer jedna takva jedinstvena destinacija zaslužuje mnogo više posla iz specifičnog i zahtijevnog MICE sektora a kao otok s posebnom ponudom i jedinstvenom uslugom vjerujemo da je tržište upravo spremno za Korčulu!“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.