DT osvaja korak po korak novu nišu poslovanja poslovno-sportskih događaja i putovanja

0
1357

DT Croatia & DT Slovenia ove godine slave rekordnu godinu po broju poslova iz međunarodnog sektora MICE događanja na prostorima Hrvatske i Slovenije.

DT Croatia je prije nekoliko godina zagazio u organiziranje raznih događanja ali koja ne pripadaju MICE i turističkom segmentu. Radi se o posebnoj niši – segmentu putovanja, koji je u porastu u poslovnom korporativnom svijetu. To su sportske amaterske utrke sportova izdržljivosti, maratoni, triatloni i slično. Rastući trend ovog vida putovanja i sve veći broj koorporacija koji sudjeluje u istim navelo nas je da već znane procese organizacije evenata primjenimo na organizaciju konkretnih sportskih događanja.

Djelatnici DT Croatia su aktivni, poslovni ljudi koji već dugi niz godina individualno ili timski sudjeluju u raznim sportskim aktivnostima, a sama agencija organizator je raznih sportskih događanja u destinaciji, ali i putovanja na neke poznate svjetske sportske mega spektakle kao što su London Maraton, Tokyo Maraton, Dubrovnik Triatlon „Earth, Sea & Fire”, Ironman utrke i sl.

Još jednom korak ispred u DMC sektoru, razvijamo nove segmente poslovanja uz korisne primjere korektnih odnosa prema svojim zaposlenicima kao i lokalnim partnerima. Biti primjer drugima, potaknuti  pojedince i zajednicu da daju svoj maksimum, to je DT Croatia od svog osnutka 1998. godine i to je put kojim još uvijek kročimo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.