DT Croatia i Talas-M se proširuju na region

0
4162
Dubrovnik Old Town

DT filijaleSestrinske kompanije DT Croatia, Talas-M, Talas-S, DT Slovenia  su po prvi put, ruku pod ruku, zajedno izlagale na ovogodišnjoj Conventi u Ljubljani i tako prezentirale potpuno regionalno rješenje za cijelokupnu jugoistočnu Europu.

Kratko nakon sajma, DT je sa ponosom najavio da su Talas-M iz Crne Gore, Talas-S iz Srbije, te DT Slovenija postali članovi prestižnog Euromic partnerstva čiji je DT Croatia član već 5 godina.

Njihov primitak u ovo cijenjeno partnerstvo potvrda je visoke razine kvalitete organizacije sastanaka, insentiva, konferencija i ekskluzivnih događanja dostupne u cijeloj jugoistočnoj Europi.

DT Croatia - Dubrovnik Old TownNakon prošlogodišnjeg otvaranja Talas-S ureda u Beogradu, DT Slovenia je logičan nastavak širenja ove mreže u regiji te dodatna vrijednost i osiguranje kvalitete međunarodnim partnerima koji surađuju sa DT-om u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Srbiji te od nedavno i Sloveniji.

Pridruživanjem slovenskog ureda, DT afilijale garantiraju istu visoku razinu kvalitete usluga u svim neistraženim destinacijama jugoistočne Europe.

Sve DT filijale su specijalizirane u organizaciji i provedbi programa najviše razine. Sa svojim timom visoko educiranih, bilingualnih te iskusnih mladih profesionalaca, DT i njegove afilijale pružaju usluge u cijeloj jugoistočnoj Europi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.