DT Croatia i agencija Talas M iz Crne Gore strateški partneri Ovation Global DMC-a

0
2866
DT Croatia

Agencija DT CroatiaS obzirom da je DT Croatia proširio svoje poslovanje uključivši DT Sloveniju te srpski Talas S, partnerstvo sada obuhvaća 4 ključne zemlje u Jugoistočnoj Europi (Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Crnu Goru), zemlje koje dijele zajedničku povijest unutar bivše Jugoslavije.

Ono što čini ove zemlje vodećim novim destinacijama Meeting & Incentive industrije je njihovo bogato kulturno nasljeđe, izvrsna nacionalna kuhinja, raznolikost ponude, kvaliteta insfrastrukture te ljubaznost njihovih stanovnika.

Ovo strateško partnerstvo sa Ovation DMC još više će približiti ove zemlje Meeting & Incentive industriji diljem svijeta.

Agencija Talas M, Crna GoraNeke od najboljih stvari koje Slovenija može ponuditi su atraktivne mogućnosti za incentive i team building programe, kao što su igranje golfa, avanturističke vožnje kanuima ili panoramske vožnje balonom, dok je Ljubljana jedan od najsigurnijih i najčišćih urbanih metropola Europe.

S druge strane, Hrvatska sa glavnim gradom Zagrebom, prekrasnim baroknim gradovima na sjeveru te očaravajućim novim hotelima i odmaralištima u Istri, nudi beskrajan odabir prostora za poslovne sastanke i gala događanja, a hrvatska obala prekrasne hotele, kvalitetu usluge te aktivnosti na otvorenom koje će zadovoljiti potrebe bilo koje grupe ili konferencije.

Zahvaljujući modernim luksuznim odmaralištima i hotelima na obali zajedno sa tradicionalnim restoranima kao i prostorima za održavanje događanja u unutrašnjosti, Crna Gora je jedna od novih boljih Meeting & Incentive destinacija.

Beograd predstavlja centar aktivnosti kada pričamo o Meeting & Incentive industriji u Srbiji. Zahvaljujući hotelima najboljih međunarodnih hotelskih lanaca te prostora opremljenih za održavanje poslovnih skupova kao što je Sava centar; Srbija i Beograd mogu ugostiti događanja raznolike prirode i obujma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.