Da li ste čuli za najgori hostel na svetu?!

0
5617
Najgori hostel

Najgori hostel na svetu u kojem noćenje u prljavoj sobi, bez vode i peškira košta 25 eura nalazi se u Amsterdamu i zove se Hans Brinker Budget Hotel.

Naime, cela priča oko najgoreg hostela je osmišljena u dogovoru sa marketinškom agencijom.

Hostel je poznat po tome da se oglašava sa sloganima koji glase: „Ne može biti gore, ali daćemo sve od sebe!“ ili „Od sada nudimo krevete u svakoj sobi“.

Nedostatak vode u kupatilima menadžment hostela pravda činjenicom da tako štite prirodu i smanjuju potrošnju vode, a s obzirom da se u sobama ne nalaze ni peškiri gostima govore da se obrišu zavesama kako bi uštedeli na pranju peškira i sačuvali okolinu.

Takođe, gosti su na web stranici hostela upozoreni da posetu čine na sopstvenu odgovornost, tako da hostel neće tužiti ukoliko dožive nervni slom, trovanje hranom, i sl. Marketinški plan za ovaj hostel, koji je koristio obrnutu psihologiju pokazao se i više nego uspešan, s obzirom da je svih 127 soba uglavnom zauzeto.

Hostel uglavnom posećuje mlađa populacija sa svih strana sveta.

Pored ovih putnika, koji jedva čekaju da stignu u ovaj hostel, postoje i oni koji su sobu rezervisali samo za slikanje, a odseli u nekom drugom hotelu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.