BUSINESS CITY TRAVEL & EVENTS – DIGITALNI „KIOSK“ ZA MICE INDUSTRIJU

Business City Travel & Events

0
4409

Evolution Media je lansirala Business City Travel & Events, inovativni digitalni kiosk za MICE industriju, koji pruža jedinstveno, ekološko rešenje za profesionalce iz oblasti MICE poslovanja.

Šta zapravo predstavlja Business City Travel & Events?

Profesionalci širom sveta će dobiti mogućnost da čitaju najbolje magazine, publikacije i brošure iz MICE sektora, direktno sa svog tablet uređaja ili smart telefona.

Business City je izvršio revoluciju u MICE poslovanju, koja teške kataloge i brošure čini delom prošlosti!

Evolution Media, olakšava posao profesionalaca iz industrije – hotelima, event prostorima i organizatorima – na taj način što im omogućava da lakše upload-uju marketinški materijal, brošure, magazine i kataloge, da razmenjuju poslovna iskustva sa svojim partnerima i potencijalnim klijentima, time što isključuje troškove štampe i distribucije, a sav materijal je izložen na jednom mestu u okviru digitalnog „kioska“.

Kako sve to funkcioniše?

Evolution Media, sa sedištem u Barseloni, pruža mogućnost MICE profesionalcima, iz svih krajeva sveta, da postavljaju svoje publikacije na „kiosk“ potpuno besplatno, a potom da njihov materijal preuzimaju po veoma isplativoj ceni, što im omogućava kompletnu kontrolu sopstvenih troškova.

Da pojednostavimo, kompanija će plaćati jedino iznos nastao na osnovu broja pregledanih publikacija, a može i da ograniči broj pregleda, odnosno da odredi maksimalni limit kod preuzimanja materijala.

Kad su u pitanju kompanije sa većim brojem publikacija, Evolution Media će im pružiti mogućnost da oforme sopstveni „kiosk“.

Ovaj „kiosk“ pruža bezgraničan broj marketinških mogućnosti, sa dodatnim multimedijalnim bonusom u vidu linkova sa internet stranicama kompanije, kao i video materijala, virtualnih tura i „push notifications“ aplikacija za dodate vrednosti marketinga.

Sa Business City Travel & Events neće više biti nagomilanih kataloga i brošura koje ostaju posle organizovanja međunarodnih događaja zbog ograničenja prtljaga – potencijalni klijenti se vraćaju sa publikacijama koje se već nalaze na njihovim smart telefonima ili tablet uređajima.

Kompanije koje žele da uvrste svoje publikacije u „Evolution Media kiosk“ ili žele da objave sopstvenu „kiosk“ aplikaciju, mogu kontaktirati Business City Travel & Events putem e-maila editor@businesscitymagazine, ili putem telefona +34 93 611 4774.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.