Mamas corner beauty and kids bar

[quote_box_center]Best Western Hotel M, kategorije 4 zvezdice i kao prvi kongresni hotel u Beogradu, idealan je izbor kako za poslovne ljude, tako i za turiste. Hotel se nalazi u jednom od najmirnijih delova Beograda, u Banjičkoj šumi na svega nekoliko minuta udaljenosti od centra grada. Potvrdu kvaliteta rada i na međunarodnom nivou hotel je dobio 2002. godine, kada je kao prvi hotel iz Srbije postao član Best Western hotelskog lanca.[/quote_box_center]

O prednostima BW Hotela M i budućim planovima razgovarali smo sa g-dinom Radomirom Podinićem, predsednikom nadzornog odbora T.P. Mladost Turist a.d., u čijem se sastavu hotel nalazi.

1. S obzirom na to da je BW Hotel M mesto održavanja mnogobrojnih događaja, možete li nam reći koje su njegove prednosti za organizatore?

Kada se radi o organizaciji događaja, prednost hotela su 6 konferencijskih sala, čiji je kapacitet od 20 do 440 mesta.
Zahvaljujući tome, u hotelu se mogu organizovati manji sastanci, ali i velike konferencije, kao i kongresi. Sale su opremljene i svom potrebnom tehničkom opremom, kao i opremom za simultano prevođenje.
U sklopu hotela se nalaze i 2 restorana, kao i parking sa preko 150 mesta. Takođe, zahvaljujući smeštajnom kapacitetu koji čini 180 soba i apartmana, hotel može smestiti veliki broj gostiju, pogotovo kada je potrebno da se učesnici događaja smeste u isti hotel u kom se događaj i održava.

Konferencijska sala BW klub
Konferencijska sala BW klub

Pored kapaciteta kojima raspolaže, prednost hotela su naravno i zaposleni koji u svakom momentu stoje na raspolaganju kako organizatorima događaja, poslovnim gostima tako i turistima koji su u poseti Beogradu.

Kao potvrda da je BW Hotel M idealno mesto za organizaciju događaja, je i kategorizacija kongresnog hotela koju je dobio 2013. godine, čime je postao prvi kongresni hotel u Beogradu.

2. U prilog toj priči govori i činjenica da je BW Hotel M bio mesto održavanja 3.000 domaćih i međunarodnih skupova sa preko 250.000 učesnika. Možete li nam navesti neke od vaših klijenata, kao i kongrese koji su organizovani?

UntitledNeki od klijenata koji su organizovali događaje u hotelu su OSCE, GIZ, Američka ambasada, Hypo Alpe Adria Banka, Klinički centar Srbije, Air Serbia, Lekarska komora Srbije, ali i sportski savezi Srbije među kojima su Odbojkaški savez, Rukometni savez, kao i mnogi drugi.
Kada se radi o kongresima BW Hotel M je bio mesto održavanja BASIC-a, kongresa oftalmologa, kongresa reumatologa, kongresa psihoterapeuta, BBICC kongresa, kao i mnogih drugih konferencija i seminara.

3. Da li imate u planu neke nove investicije?

Pored stalnih investicija u stručno usavršanje zaposlenih kao i renoviranje 42 premier sobe, u planu je i izgradnja spa centra površine 500 m2 kao i bazena koji bi bili opremljeni prema svetskim standardima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.