Besplatna knjiga: Organizing Events on a Zero Budget

0
3232
Weemss Book Giveaway
Weemss Book Giveaway

Ovog meseca  Weemss event registration software obeležava prvu godišnjicu od zvaničnog osnivanja.

Sa korisinicima iz preko 80 zemalja i sa preko 1.200 organizovanih događaja, komapanija nastavlja da uvodi novine u event industriju.

Kako bi proslavili svoj prvi rođendan, Weemss objavljuju knjigu od 60 strana sa nazivom Organizacija događaja bez budžeta (“Organizing Events on a Zero Budget”). Knjiga sadrži 80 isprobanih i testiranih saveta za ambiciozne organizatore događaja i novu tačku gledišta za dugoročne profesionalce iz ove oblasti industrije.

„Sa ovom knjigom želeo sa da prenesem svoju inspiraciju i iskustvo iz oblasti event menadžmenta ljudima koji su zainteresovani za organizaciju događaja. Knjiga će ambicioznim organizatorima događaja pokazati kako da počnu sa radom, ali će u isto vreme iskusnim organizatorima događaja pokazati nov način razmišljanja.“ rekao je Ovanes Ovanessian, jedan od osnivača Weemss-a.

Knjigu „Organizing Events on a Zero Budget” skinuti sa Weemss sajta.

 O Weemss-u

Weemss softver-kao-usluga menja način na koji organizatori događaja vode registraciju kroz lokalizaciju tržišta i potpunu nezavisnost korisnika. Sa ovim softverom organizatori događaja imaju mogućnost da prime uplate iz preko 200 zemalja, sa 160 valuta i na 40 jezika. Organizatori događaja uplate primaju odmah, komuniciraju sa svojim klijetnima direktno i zadržavaju 100% njihovih podataka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.