Beograd domaćin najveće profesionalne Mystery Shopping konferencije u Evropi

0
3306

Od 23. do 25. maja 2017. godine u hotelu Metropol održaće se najveće okupljanje profesionalnih kompanija za Mystery Shopping istraživanja iz Evrope i korisnika ovih usluga iz čitavog sveta. Očekuje oko 250 predstavnika kompanija u rangu top menadžemnta, partnera ili vlasnika.

Mystery Shopping je alat koji eksterno koriste kompanije koje se bave istraživanjem tržišta ili interno u kompanijama kako bi izmerili kvalitet usluge, imali bolji uvid u žalbe ili da sakupe što preciznije informacije o proizvodu ili usluzi. „Misteriozni kupci″ predstavljaju osobe nepoznate javnosti, koje kupuju proizvod, postavljaju pitanja u vezi sa njim, podnose žalbe i zatim izrađuju detaljan izveštaj kompaniji o svojom iskustvu.

Konferenciju organizuje asocijacija koja je vrhovni autoritet u oblasti Mystery Shopping-a – MSPA Europe (Mystery Shopping Providers Association).

Intelligence d.o.o. je jedina srpska kompanija koja je dobila pravo da učestvuje na konferenciji i zajedno sa svojim klijentom, kompanijom Doming d.o.o. prikaže rešenje za realan slučaj u praksi – otpori u organiziciji prilikom uvođenja Mystery Shopping metode.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.