Mamas corner beauty and kids bar

[quote_box_center]Površina od 2.500 m2 za preko 5.000 posetilaca, fleksibilnost prostora bez potpornih zidova i savremena tehnologija omogućavaju transformaciju Belexpocentar hale prema svim kreativnim zamislima organizatora događaja.
Dodatna prednost organizovanja događaja u hali je i direktna veza sa hotelom Holiday Inn Beograd.[/quote_box_center]

Korporativne svečane večere za preko hiljadu ljudi u kompletnoj organizaciji hotela Holiday Inn Beograd i Belexpocentra (www.belexpocentar.rs) svaki put ostavljaju bez daha.

Postavke hale sa banket ili koktel stolovima, binom sa ozvučenjem i rasvetom daju prostor za bezbroj ideja.

Automobil, kamion ali i avion u hali

Za potrebe snimanja reklame hala je pretvorena u veliki studio.
Pored standardnih zahteva, snimanje spota je zahtevalo da se u halu uveze i avion, što zaista predstavlja veliki izazov.slika 2

Međutim, upravo tehničke karakteristike hale omogućuju organizaciju ovakvih događaja bez problema.

Maksimalno dozvoljeno opterećenje poda je 2 tone po m2, 2 tone po nosećoj gredi (ukupno 8 greda), po čemu je prostor i jedinstven u gradu.
Prilaz hali, kao i sam ulaz u nju omogućuju jednostavno postavljanje većeg broja automobila i većih vozila, ali i manjih aviona.

Fudbalski teren

Ove godine je jedna internacionalna kompanija organizovala fudbalski turnir za zaposlene iz filijala širom istočne i zapadne Evrope. Brojne ekipe su bile smeštene u hotelu, dok su u hali bili organizovani fudbalski mečevi na dva terena.

Događaj je trajao dva dana a samo pripremanje hale i postavljanje terena takođe dva dana.

slika 1

Specifičnost ovakvih događaja je mogućnost da se hala pregradi, u jednom delu napravi fudbalski teren a u drugom posluženje hrane i pića. Tokom dana održavali su se fudbalski mečevi, a uveče zabava.

Brza promena namene hale i enterijera iz oficijelnog u zabavni karakter, kao i kompletna podrška organizatorima kroz tehničke usluge, smeštaj, ketering, transfere i organizaciju, čine Holiday Inn i Belexpocentar pobedničkim timom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.