Air Serbia od jula ponovo leti za Italiju

0
1549
Air Serbia

Od 1. jula, Air Serbia će prvi put nakon pauze uzrokovane virusom Covid-19 poleteti iz Beograda za Milano, a ubrzo nakon toga obnoviće letove ka Italiji.

Već od 2. jula uspostaviće se letovi za Rim, a 3. jula i za Veneciju. Do Milana i Rima letovi će se obavljati svakog dana, dok će za Veneciju to biti tri puta nedeljno uz postepeno povećanje frekvencije. Kada se steknu svi bezbednosni uslovi i letovi budu punog kapaciteta, Air Serbia će ponuditi i letove iz Italije preko Beograda do Bukurešta, Dubrovnika, Istanbula, Kijeva, Larnake, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Sofije, Splita, Tel Aviva, Tivta i drugih gradova.

Inače, nacionalni avio-prevoznik Srbije trenutno obavlja letove do Amsterdama, Banjaluke, Pariza, Frankfurta, Njujorka, Londona, Ljubljane, Sarajeva, Beča i Ciriha. Po planu do kraja ovog meseca, trebalo bi da letovi do Atine, Berlina, Brisela, Bukurešta, Kopenhagena, Dizeldorfa, Istanbula, Podgorice, Praga, Sofije, Splita, Stokholma, Štutgarta, Tirane i Tivta budu ponovo pokrenuti.

Takođe, tokom jula, planira se otvaranje letova i za Barselonu, Dubrovnik, Kijev, Larnaku, Madrid, Nicu, Pulu, Skoplje, Tel Aviv, Solun, Zadar i Zagreb, a od avgusta i ka Moskvi, Sankt Petersburg i Krasnodar.

Kada govorimo o niškom aerodromu Konstantin Veliki, trenutno je moguće putovati do Nirnberga, Hana i Tivta, a sa aerodroma Morava u Kraljevu možete putovati do Beča.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.