ACE of M.I.C.E. Exhibition je vodeći regionalni događaj za sastanke, podsticajna putovanja, konferencije, događaje i poslovna putovanja. Drugo izdanje ovog sajma organizovano je ove godine u Istanbulu.

Događaj je okupio 11.687 profesionalaca i preko 269 kompanija izlagača iz 25 zemalja i 656 gostujućih kupaca iz različitih udruženja, agencija i korporacija.

ACE OF M.I.C.E. Exhibition 2015 je takođe obuhvatio raznovrsne okrugle stolove i konferencije tokom tri dana na kojima je prezentacije održalo 70 stručnjaka.

Učesnici će na trodnevnom događaju imati priliku da prisustvuju zakazanim sastancima sa lokalnim i međunarodnim gostujućim kupcima, učestvuju u seminarima, zabavama za umrežavanje i dodeli nagrada ACE of M.I.C.E. 17. marta 2016, koja okuplja više od 2.500 predstavnika profesionalaca iz lokalne kongresne industrije, i gde će se izabrati najbolji za 2015. godinu!

Treći ACE of M.I.C.E. Exhibition sajam organizovaće se u Kongresnom centru Istanbul (ICC) i Istanbul Lutfi Kırdar – ICEC  i trajaće od 16. do 18. marta 2016. godine.

Sve veći rast i svest u kongresnoj industriji

Kongresna industrija, koja doživljava rast i donosi koristi privredama zemalja zahvaljujući svojoj dinamici, takođe se razvija i u našoj zemlji. Ova industrija je uhvatila zamah u našoj zemlji od sredine devedesetih, a od početka novog veka pretvorila se u industrijsku silu.

Ako se izuzme era sezonskih odmora, turistički sektor jeste stabilan, ali uz rast kongresne industrije desili su se pomaci kako u domaćem turizmu tako i u međunarodnom. Kongresna industrija je uglavnom shvaćena kao grana turizma, čak i od strane profesionalaca, ali odnedavno ovaj sektor se nezanemarljivo razvio i po sadržaju i po oblasti delovanja.

Zbog toga je i porastao značaj sajmova i događaja koji okupljaju učesnike iz ove industrije. U tom smislu, sajam ACE OF M.I.C.E. Exhibition popunio je važan jaz unutar kongresne industrije i pojavio se kao efikasno organizovano okupljanje fokusirano na ovaj sektor.

ACE of M.I.C.E. dodela nagrada
ACE of M.I.C.E. dodela nagrada

Regionalni sektor poslovnih okupljanja se sve više razvija – uključujući zemlje Mediterana, Istočne Evrope, Bliskog Istoka i oko Crnog Mora, a Turska je posledično postala izuzetno značajna destinacija i tržište, pri čemu se Istanbul još od 2010. rangira među deset najboljih destinacija za kongresni turizam na međunarodnom nivou.

B2B sastanci = Poslovna moć sajma

Program gostujućih kupaca, koji predstavlja najvažniji korak sajma ACE of M.I.C.E., okupio je domaće i međunarodne kongresne kompanije uz ključne klijente iz Turske i celog sveta.

Kompanije za podsticajna putovanja, profesionalni organizatori kongresa i sportskih događaja, event kompanije, kompanije za destinacijski menadžment, agencije za kongresni i poslovni turizam, PR agencije i agencije za odnose sa javnošću održale su unapred zakazane B2B sastanke putem internet sistema.

Sastanci su trajali po 20 minuta i bili su od velike koristi učesnicima. Gostujući kupci koji su došli iz celog sveta uspostavili su čvrste poslovne veze sa turskim kompanijama koje se posluju u okviru kongresne industrije. Broj gostujućih klijenata na sajmu je povećan u poređenju sa prošlom godinom, pa je tako povećan i broj sklopljenih poslova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.