3. Future Tourism Konferencija

0
1554

U hotelu Mediteran u Bečićima, u Crnoj Gori, će se od 4 – 7. maja 2019. godine, održati se treća po redu Future Tourism konferencija.

Ovogodišnja konferencija namijenjena je, kako predstavnicima turističke privrede, tako i akademskoj zajednici. Podijeljena je u dvije cjeline: naučna i stručna.

U sklopu naučnog dijela, svoje radove će izlagati predstavnici visokoobrazovnih institucija, dok će predavanja održati dr Juho Pesonen, vođa istraživanja o E-Turizmu na Univerzitetu istočne Finske, prof. dr Sebastian Kaiser-Jovy, redovan profesor na Univerzitetu Heilbronn i prof. dr Timo Becker, Macromedia Univerzitet.

U sklopu stručnog dijela konferencije učesnicima de se obratiti priznati stučnjaci iz oblasti turizma, hotelijerstva i MICE industrije koji će govoriti o tome na koje se sve načine mogu iskoristiti digitalne tehnologije u cilju poboljšanja poslovanja, kako povećati prihode i unaprijediti biznis. Edukacija o MICE turizmu ima poseban značaj s obzirom na to da ova oblast, koja je u stalnoj ekspanziji, nailazi na sve veće interesovanje. Učesnici konferencije imaće priliku da čuju predstavnike kompanija, kao što su: Booking.com, GuestJoy, Travelport, PHOBS, MICE Knowledge, T-Nest resort, a teme koje će se obrađivati na ovogodišnjoj konferenciji su: Primjena digitalnog marketinga u turizmu, Novi trendovi u hotelijerstvu, Revenue menadžment i MICE turizam.

Više informacija o programu konferencije, predavačima i prijavi možete pronadi na sajtu Future Tourism konferencije: www.ftcm.me

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.