Zdravstveno, sportsko – turistički forum i Olimpijske igre jugoistočne Evrope u Portorožu

1
889

PortorožZdravstveno, sportsko – turistički forum jugoistočne Evrope i Olimpijske igre jugoistočne Evrope, organizuje kompanija “Športni turizem Portorož”. Ove manifestacije su se održale u periodu od 12. do 15. maja 2011. godine u Portorožu.

Cilj održavanja ova dva događaja jeste da se interesi zemalja u regiji čvršće umreže u domenu turizma i obrazovanja za potrebe turističke delatnosti, te da se razviju zdravstveni i sportski sadržaji u ponudi ovih zemalja, kroz uspostavljanje bilateralne i mutilateralne saradnje u ovim domenima.

S toga su u Portorož na manifestacije pozvani predstavnici nacionalnih turističkih administracija, odnosno resorna ministarstva, nacionalne turističke organizacije, preduzeća zainteresovana za razvoj turizma, zdravstvenih institucija, wellness, fitness i spa centara, srednjih ugostiteljsko – turističkih škola, fakulteta i univerziteta, da kreiraju poslovnu i turističku politiku u Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji, BiH, Rumuniji, Grčkoj, Turskoj i Bugarskoj, i da uzmu učešće u ovim manifestacijama.

1 KOMENTAR

 1. Poštovani,

  u ime SINDIKATA Kliničkog bolničkog centra Zagreb zainteresirani smo za međunarodno sudjelovanje na sportskim igrama u 2019. godini.
  Molimo povratni kontakt i informaciju o mjestu i vremenu održavanja tih susreta u 2019. godini, te kontakt osobe iz organizacijskog odbora.

  S poštovanjem,
  Tanja Leontić
  tanjaleontic@gmail.com
  +385912095000

  P.S. Nova web stranica je još u izradi, tijekom ovog tjedna će biti gotova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.