Završena kompletna obnova soba u beogradskom hotelu “Excelsior”

0
3002

ExcelsiorRenoviranje soba u beogradskom hotelu “Excelsior” u Ulici kneza Miloša je završeno, a prema rečima Keistofa Bruknera, direktora hotela, do kraja 2009. godine završiće se predvorje i revitalizacija fasade. Ukupna vrednost investicije je 2 miliona EUR.

Beogradu i Srbiji potrebni su investitori koji veruju da smo lideri jugoistočne Evrope. Naš grad treba da bude poslovno središte ovog dela Evrope, a turizam je jedan od potencijala koji možemo u tom smislu da iskoristimo. U prilog tome govori i činjenica da Beograd u prvih deset meseci beleži porast stranih turista od 5 % u odnosu na prošlu godinu. Nastojaćemo da od 2012. godine dovedemo najveće svetske lance hotela, ali nam je važno da se i ovakvi manji hoteli obnove i revitalizuju kako bismo postali centar kongresnog turizma.

Mismo grad velikih manifestacija i zato nam je važno da, u konceptu strategije razvoja Beograda i strategije turizma koje smo usvojili, to bude jedan od prioriteta-rekao je Željko Ožegović, član Gradskog veća, koji je obišao hotel.

SHARE
Prethodni tekstHoliday Inn Beograd u novom ruhu!
Sledeći tekstRestoran BG u hotelu Srbija
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.