Venue Expo sajam održaće se od 8. do 9. novembra 2016. godine u Exhibition Centre Liverpool, sa ciljem stvaranja uspešnog i živopisnog okruženja koje privlači sjajne poslovne prilike za izlagače, kupce i posetioce.

U srcu jedne od vodećih evropskih destinacija za velike kongresne događaje, u centru Liverpula, Venue Expo nastupa ponovo nakon uspeha ostvarenog u 2015. godini.

Venue Expo je vodeći sajam u kongresnoj industriji, sa ciljem stvaranja uspešnog i živopisnog okruženja koje privlači sjajne poslovne prilike za izlagače, kupce i posetioce, i sa besplatnim ulazom.

Sajam će ugostiti 200 izlagača, od kojih mnogi nisu iz Severozapadne Engleske, pa je samim tim ovo i nacionalni događaj. Prošle godine, Venue Expo 2015 privukao je mnoge destinacije, prostore i pružaoce usluga iz domena organizacije događaja.

Gradonačelnik Liverpula je izjavio, nakon što je posetio Venue Expo: „Uspeh Venue Expo-a svedoči o stalnom isticanju Liverpula kao jedne od vodećih evropskih destinacija kada su sajmovi u pitanju; centar u kom se sklapaju poslovi. Sajam je među prvim događajima od velikog značaja koji se održava u ovako ikoničkom okruženju.”

Sastanci „licem u lice“ imaju mnoge prednosti u poređaju sa svetom virtuelne tehnologije. Venue Expo nudi poslovne aktivnosti koje se održavaju tokom dana sa ciljem da proširi poslovanje i dostupnost izlagača svim posetiocima.

To se odvija na različite načine, putem sastanaka, okruglih stolova, debata i seminara, istovremeno dajući priliku za sklapanje konekcija sa medijskim partnerima, sponzorima i organizacijama.

Venue Expo nudi poslovne aktivnosti koje se održavaju tokom dana sa ciljem da proširi poslovanje i dostupnost izlagača svim posetiocima.

Moglo bi se reći i da je prednost Venue Expo, sajma na kom ljudi komuniciraju uživo, to što je dominantan u odnosu na ostale u smislu savremene komunikacije i marketinga u kongresnoj industriji. Šta više, ponosimo se i omogućavanjem edukativne platforme za naše posetioce.

Tokom dva dana sajma, posetioci mogu da prisustvuju vrhunskim CPD akreditovanim seminarima, iskoriste prednosti direktnog umrežavanja sa potencijalnim poslovnim partnerima, kao i vrhunsko edukativno iskustvo.

Seminar obiluje raznolikim temama, kao što su tehnologije u organizaciji događaja, produkcije uživo, liderstvo, itd.

VenueLogo

Pružamo velike mogućnosti za umrežavanje i ohrabrujemo poslovne ljude da iskoriste naše tri glavne prostorije za umrežavanje.

Na radionicama i seminarima možete očekivati da:

– Saznate više o marketinškim tehnikama i inovacijama koje menjaju svet događaja i sajmova
– Naučite kako da povećate nivo angažovanja učesnika upotrebom aplikacija
– Diskutujete o efikasnosti klasičnih aplikacija za organizovanje događaja, zidova društvenih mreža, itd
– Stvarate konekcije i upoznajete istomišljenike iz industrije
– Steknete iskustvo bivanja u centru poslovanja u multikulturalnom gradu.

Godinu za godinom, predivan i posvećen tim koji je uvek na dohvat ruke, pruža podršku osoblju, izlagačima i posetiocima.

Prosto, postoji toliko nijansi u koje se instinktivno uključimo kada nekoga upoznamo ili vidimo na platformi, a to se ne može preneti nijednim sredstvom komunikacije.

Mi, Venue Expo, verujemo da se mnogo, možda čak i većina učenja odigrava u hodnicima van soba za seminare, ili tokom druženja. Nema boljeg načina za sklapanje poslova od ličnog susreta sa ljudima sa kojima poslujemo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.