Veče modnog dizajna u virtuelnoj galeriji u Beogradu

0
3628
Threendie

Threendie je jedinstvena web platforma u vidu virtuelne galerije koja je namenjena nezavisnim modnim umetnicima iz celog sveta kao prostor u kojem će moći samostalno da predstavljaju svoje kreacije u 3D okruženju.

Ideja projekta je da se, sa jedne strane, nezavisnim dizajnerima pruži mogućnost da besplatno promovišu svoj rad i umetnost u virtuelnim 3D izlozima, a sa druge strane, ljubiteljima modnog dizajna i trendova omogući da uživaju u razgledanju raznovrsnih kreacija i autentičnih stilova.

Cilj događaja je da se okupe nezavisni modni dizajneri sa naših prostora i da se upoznaju sa konceptom projekta, čija realizacija bi im u budućnosti pružila brojne koristi.

Pored osnovne ideje, planirano je da se ova web platforma u budućnosti razvija u pravcu jedinstvene, socijalne modne mreže, na kojoj će modni dizajneri širom sveta moći da se predstave na do sada neviđen način, ali i da razmenjuju iskustva, utiske i upoznaju druge ljude sličnih interesovanja.

Najveća prednost ovog internet sajta, u odnosu na druge sa sličnim konceptom, je u tome što će dizajneri sada moći da uz pomoć svojih skica i fotografija samostalno predstave svoje kreacije u 3D okruženju, a ne na klasičnim web stranama.

Događaju će prisustvovati istaknute ličnosti sa domaće modne scene, koje su podržale projekat.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.