Uživajte u boljem poslovanju, novim perspektivama i novim kontaktima na IMEX America 2017

0
3840

IMEX America je događaj koji se ne sme propustiti i koji omogućava stratezima za organizaciju događaja i sastanaka iz celog sveta razmenu inovacija, poslovnih mogućnosti i znanja, a održava se od 10 – 12. oktobra u Las Vegasu.

Profesionalni organizatori sastanaka, događaja i konferencija imaju priliku da se susretnu sa međunarodnim destinacijama, najvećim hotelskim grupama, kompanijama za destinacijski menadžment, tehnologijama i podsticajnim uslugama.

Očekuju se novi izlagači iz celog sveta, uključujući Memorable Costa Rica, Boston Convention Marketing Center, COMO Hotels – New York, Abu Dhabi Tourism & Culture Authority, Global Incentive Management DMC, Viking Cruises, Live Nation Special Events i Hotel Xcaret Mexico.  U paviljonu za tehnologiju (Tech Pavillion), po prvi put na sajmu pojaviće se EventsCase i CadmiumCD.

Posetioci će takođe imati priliku da se umrežavaju, otkriju najnovija saznanja iz industrije i unaprede svoje veštine u besplatnom sveobuhvatnom edukativnom programu, koji počinje dan pre sajma na Pametni ponedeljak (Smart Monday) pod pokroviteljstvom MPI, 9. oktobra.

Novinu u okviru Pametnog ponedeljka predstavlja prvi nivo sertifikacionog programa za organizaciju događaja (Event Design Certificate Programme Level 1 of Mastery), koji je zapravo celodnevna radionica na kojoj će Event Design Collective predstaviti model za strateško upravljanje događajima za događaje orijentisane na kupce.

Pametni ponedeljak će sadržati i Executive Meeting Forum, koji je posvećen višim korporativnim rukovodiocima i predstavlja kombinaciju neformalnog zatvorenog umrežavanja i edukativnog programa. Tu je i prilika za edukaciju na nivou mastera poslovne administracije koju će obezbediti akademici sa vodećih univerziteta u okviru popularne PCMA Business School.

Inspiration Hub, koji je ove godine proširen, obuhvatiće više od 180 tribina podeljenih u deset tematskih segmenata koje će obezbediti izuzetne mogućnosti za učenje – kao i praksu – hiljadama profesionalaca iz industrije koji će se pojaviti na sajmu.

Sadržajni program, uključuje tribine namenjene iskusnim profesionalcima na višim pozicijama koji traže nove ideje i nova znanja, kao i onima koji su relativno novi u ovoj industriji. Od tehnologije i poslovnih veština do zdravlja tela i duha i održivosti – ključne teme u savremenoj industriji organizacije događaja obradiće vrhunski stručnjaci putem zanimljivih prezentacija, radionica i neformalnih kamperskih druženja. Ovaj događaj nije samo sveobuhvatan, već je i izuzetno poučan uz intrigantne naslove tribina kao što su „Pod lupom: rešenja za probleme koji vas muče“, „Neuroscaping™ – primena nauke na događajima u cilju povećanja povraćaja investicije“ i „Digitalna bezbednost – da li živite u oblaku?“.

Registracija je besplatna, zato vas pozivamo da posetite IMEX America od 10 – 12. oktobra 2017.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.