Udarni period za registraciju na Eventex Awards je u toku

0
2396
Eventex Awards
Eventex Awards

Udarni period za registraciju, za svetske Eventex Awards počeo je 2. novembra i trajaće do 18. decembra 2015. godine do kada je i rok za prijavu. Prijave su otvorene za 28 kategorija za događaje, usluge za događaje, dobavljače i profesionalce koji se ističu svojim dostignućima na svetskoj industrijskoj sceni.

Najpopularnija kategorija do sada je najbolja event agencija (Best Event Agency), koja je jedna od novih kategorija u okviru Eventex Awards. Postoji ukupno 17 novih kategorija, uključujući najboljeg govornika (Best Speaker), najbolji iskustveno događaj (Best Experiential Event), najbolji prostor za događaje (Best Event Venue) i najbolje lansiranje proizvoda (Best Product Launch).

Većina prijava prošlih mesec dana stigla je iz SAD, Velike Britanije, Indije i Turske, kao dodatak prijavama iz Bugarske, Slovačke, Holandije i Makedonije. Do isteka roka za prijavu, Eventex Awards očekuju prijave i iz mnogih drugih zemalja.

Više od 30 svetskih lidera iz oblasti event i kongresne industrije će proceniti prijave za Eventex Awards početkom 2016. godine. Specijalne cene za prijave se odnose na najbolji održivi događaj (Best Sustainable Event), najbolji događaj sa svrhom (Best Cause Event), najbolji  događaj za prikupljanje sredstava (Best Fundraiser Event) i najbolja start-up tehnologija za događaj (Best Event Technology Start-up).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.