U Falkensteiner hotelu Stara planina zadovoljni proteklom zimskom sezonom

0
1686

Uprkos tome, hotelijeri su zadovoljni jer su imali više posla nego prethodne zime. Predstavnici Falkensteiner hotela „Stara planina“ su zadovoljni proteklom sezonom i beleže porast popunjenosti kapaciteta svog hotela na Jabučkom ravništu.

– Ove zime imali smo za 30% veću popunjenost našeg hotela u odnosu na prethodnu sezonu, što smatramo sjajnim rezultatom, naročito imajući u vidu nedovoljne količine snežnih padavina.

Pored domaćih gostiju, kojih je bilo najviše, u našem hotelu su boravili i gosti iz Bugarske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Makedonije, izjavio je Nikola Marković, resident menadžer hotela „Falkensteiner Stara planina“.

Prema rečima Markovića, vrata tog hotela biće otvorena tokom cele godine.

– Nakon uspešne zimske sezone, mi smo se već okrenuli promovisanju naših ponuda za proleće i leto. Ono što je najaktuelnije je to da smo za naše goste u periodu od 17. do 22. aprila kreirali Uskršnji paket, sa 20% popusta na sve kategorije soba, dok deca do 6 godina borave besplatno. Za sve posetioce organizovali smo tradicionalni uskršnji ručak, bojenje jaja i uskršnju animaciju.

Falkensteiner hotel “Stara planina” otvoren je tokom cele godine i svi oni koji nas posete moći će da uživaju u brojnim sadržajima poput „Acquapura“ Spa centra i „Falky Land“ kreativnog prostora za decu.

Ljubitelji ekstremnih sportova na Staroj Planini imaju mogućnosti za brdski biciklizam, vožnju kvadovima i džipovima, dok ostali zaljubljenici u prirodu imaju priliku da uživaju u planinarenju, šetnjama planinskim stazama, obilasku vodopada i brojnim drugim aktivnostima u prirodi, istakao je Marković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.