TRI MILIONA NOĆENJA, 730 HILJADA GOSTIJU ZA DVADESET GODINA

0
1134

Hotelska grupa Montenegro Stars 15 jula je na spektakularan način proslavila 20 godina poslovanja. Najveći objekat hotel Splendid zasijao je punim sjajem pred oko hiljadu zvanica iz privrednog i društvenog života koje su uživale u bogatom kulturno-umjetničkom programu sa više od 100 učesnika. Pod motom “Naših prvih 20 godina” proslavljeni su uspjesi postignuti za dvije decenije poslovanja u kojima je registrovano 730 hiljada gostiju iz 150 država svijeta, koji su ostvarili 3,15 miliona noćenja.

Pola miliona noćenja u tom periodu ostvareno je u MICE segmentu čiji su bili pioniri, a kasnije i ključni nosioci razvoja tog vida crnogorske turističke ponude.

“Ovaj jubilej ne doživljavam samo kao naš uspjeh, već kao uspjeh Crne Gore, jer ovo je crnogorska kompanija gdje rade Crnogorci i ovo je njihov proizvod. Već u ovom trenutku imamo dva hotela u izgradnji čiji investitori su stranci, a  sa kojima smo potpisali ugovor da će biti u našem menadžmentu narednih deset godina. Prvi smo crnogorski brend na ovim prostorima kome su upravljanje povjerili strani investitori. Do sada je uvijek bilo obratno i na to sam posebno ponosan” poručio je suvlasnik kompanije Žarko Radulović.

Kao ključni kapital Radulović ističe zaposlene. Tako je na jubilarnoj svečanosti odata posebna počast istaknutim uposlenicima koji su podijelili zadovoljstvo rada u ovom profesionalnom kolektivu.

 

“Za ovih 20 godina na različitm pozicijama, promijenilo se skoro 10 hiljada ljudi. Od tog broja se iskristalisao tim od 525 stalno anagažovanih. Izgradili smo okruženje koje razvija individualnost zarad timskog uspjeha i što je važnije postali ekonomski jaka, ali  humano organizovana zajednica “- istakla je PR Manager Montenegro stars-a Maja Vukićević.

Zaposleni su te riječi i potvrdili kada su pobacali tacne i zaplesali uz numeru “Crnogorko, Crnogorko” a veliko veselje kulminiralo uskakanjem u bazen nekoliko dobro raspoloženih članova tima Montenegro Stars. Mnogobrojnim hitovima sa grandiozne bine, poseban muzički pečat dali su Sergej Ćetković i Aleksandra Radović. A ako je suditi po najavi velikih  investicionih projekata, pred ovim crnogorskim brendom još mnoge prosperitetne godine kvalitetnog i društveno-odgovornog poslovanja po kojem su poznati već dvije decenije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.