Tehnomarket se već 10 godina vraća najboljem pogledu u gradu

0
3693

Tehnomarket, jedan od pionira u Aluminijumskoj industriji Balkana, organizovao je u aprilu ove godine koktel povodom uspešnog nastupa na Beogradskom sajmu građevine i 27 godina postojanja firme u restoranu Top of The Hub.

Ovo je jedan u nizu događaja u ovom prostoru, kojim je Tehnomarket potvrdio vernost restoranu sa najboljim pogledom u Beogradu. Prvi event firme Tehnomarket u Top of The Hub bio je 2007. godine kada je organizovana velika Novogodišnja žurka. Bilo je prisutno oko 150 zvanica, a fantastičan bend i dobra akustika prostora garantovali su odličnu atmosferu. Zbog veoma uvežbanog prijema nije bilo nikakvih problema sa stvaranjem gužve prilikom ulaska.

Takođe, profesionalno osoblje se postaralo da gosti budu opušteni i da bude dovoljno šampanjca za dobro raspoloženje. Firma Tehnomarket se bavi ekstruzijom i proizvodnjom aluminijumske stolarije, ventilisanih i ostakljenih fasada. Poslednji u nizu događaja bio je 27.
rođendan i cocktail party povodom nastupa na Sajmu građevinarstva 2017. u Beogradu. I ovaj put Top of the Hub je ispunio najviša očekivanja. Negde oko 100 prijatelja i partnera firme uživalo je do kasnih sati uz sushi i jazz. Svi zahtevi od strane firme za organizaciju
prijema bili su saslušani i ispunjeni do detalja. Takođe, veoma nas je iznenadila i inicijativa zaposlenih prilikom odabira dekoracije i u opremanju prostora.

Fantastično osvetljenje, pogled, sam osećaj da ste na vrhu jednog grada čini Top of The Hub pravim mestom za bitne i posebne prilike. Uvek odličan izbor vina iz restorana svaki put nailazi na oduševljenje gostiju koji se u to dobro razumeju. Kao firma koja posluje više od 27 godina, Tehnomarket je svakako promenio nekoliko prostora za organizovanje događaja, ali Top of The Hub ostaje na samom vrhu, kao što mu po imenu i organizaciji odgovara.

„Kao kompanija koja brižno neguje svoju korporativnu kulturu veoma često organizujemo okupljanje za svoje zaposlene i partnere. Top of The Hub nam je omiljeni prostor zbog izuzetnog pogleda, veoma profesionalnog osoblja, originalnog keteringa ali i veoma dobrog izbora vina“ slaže se Miki Krsanin, Direktor Borda. „Uvek kažem da je Top of The Hub najlepši način da našim gostima iz inostranstva pokažemo Beograd. Fantastična organizacija predvođena menadžerkom Katarinom, koja je uvek dostupna za sva pitanja, svakako je pored pogleda jedan od glavnih razloga zašto ćemo nastaviti našu saradnju“, izjavila je Kristina Zuliani, Brand Manager kompanije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.