Ski-centar Kopaonik proširuje svoje kapacitete

0
2090
Kopaonik
Kopaonik
Mamas corner beauty and kids bar

[quote_box_center]Ski-centar Kopaonik je za mesec dana rada premašio prihod za 68 posto u odnosu na isti period prošle godine. Odlična popunjenost hotela i veliki broj skijaša na stazama, rezultat su dobre ponude i ulaganja u sisteme za veštačko osnežavanje.[/quote_box_center]

Vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije, Dejan Ljevnaić, rekao je da sistemi za veštačko osnežavanje rade kada god se steknu vremenski uslovi i da se ulažu veliki napori kako bi ostale staze bile osposobljene za rad u narednim danima.

„Trenutno se visina snega na stazama kreće od 20 do 25 centimetara i mogu slobodno da kažem da su uslovi za skijanje odlični. Intenzivno se radi na proširenju rada ski centra, kako bi svi skijaši koji odluče da raspust i novogodišnje praznike provedu na planini uživali u što većem broju staza. Trenutno radimo na osnežavaju staza Duboka 1 i Duboka 2, a skijašima i borderima su na raspolaganju šest žičara i sedam staza, među kojima su žičare Karaman greben, Pančićev vrh, Krst, Mali Karaman, Malo jezero i Mašinac”, dodao je g. Ljevnaić.

Zahvaljujući veštačkom snegu, Kopaonik je ponovo jedini centar u regionu koji radi već punih 30 dana. Već mesec dana ski centar Kopaonik radi i za to vreme su ostvareni zaista odlični rezultati. „Već sada smo premašili prihod za ceo prošlogodišnji decembar iako se mesec još nije završio. Trenutno je neto prihod za decembar 2015. veći za 68 posto u odnosu na isti period prošle godine“, istakao je v.d.direktor Skijališta Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.