SITE (Society of Incentive & Travel Executives) – Udruženje organizatora incentiva i putovanja

0
3351

Vodeća svetska asocijacija na polju incentive putovanja i motivacionih programa. Osnovana 1973. godine, SITE je jedina međunarodna, neprofitna i profesionalna organizacija posvećena težnji za izuzetnošću u incentive industriji, globalnoj industriji koja se meri u milijardama dolara.

SITE organizuje obrazovne seminare i informativne usluge za one koji kreiraju, razvijaju, promovišu, prodaju, administriraju i vode motivacione programe kao incentive za postizanje boljih rezultata u poslu. Trenutno, SITE broji preko 2.100 članova u 87 zemalja i 34 lokalna i regionalna ogranka. Članstvo obuhvata izvršne direktore, incentive kompanije, kompanije koje se bave organizacijom destinacija i planiranjem putovanja i događaja, zvanične turističke organizacije, kompanije koje se bave transportom, hotele i odmarališta, linije za krstarenje, trgovinske publikacije i organizacije koje se bave propratnim sadržajima, kao što su restorani i atrakcije za posetioce.

/www.site-intl.org/

SHARE
Prethodni tekstSistem ekološkog menadžmenta ISO 14001 : 2004
Sledeći tekstCIC (The Convention Industry Council) – Savet kongresne industrije
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.