Simpozij na temu Uspješna investicijska politika u turizmu i Destinacijski marketing

0
1753

U novootvorenom hotelu Iadera, Punta Skala Resort, će se 23.9.2011 održati Simpozij na temu Uspješna investicijska politika u turizmu i Destinacijski marketing.

Konferencija će se održati na hrvatskom i njemačkom jeziku. Sudjelovanje na Simpoziju 23. 09. je besplatno, uz obaveznu prijavu.

Hotel za sve sudionike osigurava ručak i osvježenje. Za noćenje s uslugom polupansiona (doručak i večera) od 22. do 23. 09. , Falkensteiner Hotel&Spa Iadera ***** daje posebnu ponudu od 130 eura za jednokrevetnu sobu i 200 eura za dvokrevetnu sobu.
Cilj skupa je doprinijeti razmjeni austrijskih i hrvatskih iskustava u djelatnosti turizma i ugostiteljstva, posebice hotelijerstva, te ukazati na važnost ove industrije za cjelokupni gospodarski razvoj Republike Hrvatske.

Na obje teme ovog Simpozija potvrđeno je sudjelovanje niza uglednih predstavnika turističkog gospodarstva iz Hrvatske i inozemstva te vodećih medija. Posebna nam je čast što je pokroviteljstvo simpozija preuzelo Ministarstvo turizma Republike Hrvatske.
Na ovom skupu imati ćete mogućnost detaljno raspravljati o navedenim temama, dobiti vrijedne informacije iz prve ruke, ostvariti mnogobrojne kontakte i provesti dan u ugodnoj atmosferi.

Detaljnije informacije pogledajte na ovom linku.

SHARE
Prethodni tekstSKILLS d.o.o., Novi Beograd, Srbija
Sledeći tekstSvetski dan turizma
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.