„SEE Offices“ – ATRAKTIVNI KONFERENCIJSKI PROSTOR SA NAJBOLJIM POGLEDOM NA BEOGRAD

„SEE OFFICES“, BEOGRAD

0
4105

Svojim klijentima, uglavnom iz inostranstva, i drugim zainteresovanim kompanijama, SEE Offices kompanija omogućila je udoban poslovni prostor za održavanje treninga, konferencija različitih profila i sastanaka u izuzetnom okruženju.

Konstantin Von Varendorff, od maja ove godine novi generalni direktor kompanije SEE Business Embassies, kaže da su u pitanju tri multifunkcionalne sale ukupnog kapaciteta za do 75 osoba. Korisnicima je na raspolaganju kompletna infrastruktura sa najmodernijom tehničkom opremom.

Za magazin SEE business travel & meetings, g-din Varendorff kaže da je SEE Konferencijski prostor najpogodniji za sastanke upravnih odbora, razne treninge, obuke, edukacije, prodajne prezentacije ali i team building. U saradnji sa Delegacijom nemačke privrede u Srbiji, nedavno je ovaj prostor bio domaćin velikoj HR radnoj grupi Nemačko-srpskog privrednog udruženja (DSW) čiji je SEE Business Embassies  takođe član.

Kompanija SEE Offices je zajednički projekat odnosno Joint Venture dve austrijske kompanije: „Bena Group“, koja je lider na tržištu poslovnih centara u Austriji, i konsultantske kuće „Ecovis ConFidas“, koja nudi usluge finansijskog savetovanja u regionu jugoistočne Evrope.

Aleksander Samonig, generalni direktor kompanije „Ecovis ConFidas“ za magazin kaže da je, za sada prvi od više planiranih „SEE Offices“ business centara, otvoren u novembru 2012. godine. „Sigurno je da imamo jedinstvenu ponudu za strane investitore na ovom tržištu s obzirom da pored usluga iznajmljivanja kompletno opremljenih modernih i projektnih kancelarija, uz kompletnu sekretarsku podršku, nudimo i uslugu vođenja virtuelnih kancelarija. Naš objedinjeni paket usluga stranim investitorima, ujedno, obuhvata kompletnu podršku u pravnom sektoru koji je za njih veoma bitan“, kaže g-din Samonig. Kada je u pitanju Konferencijski centar on dodaje da, pored toga što ima najbolji pogled na Beograd, ovaj moderni  prostor ima i dodatnu prednost – za koktel nakon konferencije može se koristiti i prostor na 25. spratu poslovnog centra „Ušće”, koji ima odeljak u kojem je dozvoljeno pušenje.

Milan Vučković

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.