SAVE THE DATE: HOW Festival se ove godine održava u decembru

0
79

HOW Festival, jedina konferencija na temu hotelskih operacija u Evropi, ove godine se po prvi put održava u decembru, ali na već dobro poznatoj lokaciji, u Fortis Clubu u Falkensteiner Resortu Punta Skala u Petrčanima pored Zadra.

Od 4. do 6.12.2024. konferencija će i ove godine okupiti više od 500 učesnika, većinom direktore velikih hotelskih lanaca, malih i individualnih hotela, direktore operacija kao i menadžere hotelskih odeljenja iz cele regije.

Kao vodeće mesto susreta hotelijera, cilj konferencije je diskutovati o trendovima u hotelskim operacijama, prezentovati primere dobre prakse kroz preko 20 panel diskusija i prezentacija, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga, ali i omogućiti hotelijerima da nakon sezone na jednom mestu susretnu svoje kolege.

HOW započinje 4. decembra s koktelom dobrodošlice, a predavanja i panel rasprave podeljene su u dva dana, 5. i 6. decembra. Prvi deo programa uključivaće diskusije i intervjue vezane za hotelijerstvo i hotelske operacije uopšteno, u drugom delu programa odvijaće se paralelne radionice po hotelskim sektorima: prodaja & marketing, ljudski resursi, hrana i piće, domaćinstvo, tehnički odeljenje itd.

Nakon prvog dana edukativnog programa, učesnike očekuje zabavni deo koji uključuje pub quiz, večeru i veliki party za sve učesnike.

Više informacija o preliminarnom programu, kao i prijavama dostupno je na službenoj stranici konferencije – https://www.howfestival.com/.

Osigurajte svoje kotizacije na vreme i pridružite najvažnijem događaju godine u industriji hotelskih operacija.

SHARE
Prethodni tekstPRVI RADISSON RED HOTEL U BEOGRADU OTVORIO SVOJA VRATA
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.