Hotel Hollywood Sarajevo – Rezultat rada, upornosti i istrajnosti

0
4013
Hotel Hollywood

Hotel HollywoodHotel Hollywood Sarajevo je najveći kapacitet smeštaja u Bosni i Hercegovini, sa 355 smeštajnih jedinica najvišeg standarda, poseduje izvanredne kongresne kapacitete – kongresni centar sa 16 sala, 3.000 mesta i tehnički najsavršeniju opremu. Takođe, tu je restoran u kojem se u 4 ili 8 prostora može istovremeno uslužiti 1.500 gostiju.

Od bogatih sadržaja hotela izdvajamo sportsko-rekreativni centar sa sportskom dvoranom, poluolimpijskim bazenom, bowling, bilijar, fitness, kao i wellness-spa centar, polivalentni, specijalistički zdravstveni centar i kulturno-zabavni centar sa bibliotekom, koncertnom dvoranom i teatar salom.

Hotel Hollywood Sarajevo je pored izuzetnih sadržaja, poznat po svom Hotel Hollywood bazengostoprimstvu, srdačnošću i usluzi. Besprekorna priprema i efikasna realizacija najsloženijih turističkih, sajamskih, kongresno-seminarskih, edukativnih programa, radnih susreta, sportskih takmičenja, evenata, proslava, svečanosti i svega što gost poželi, ovde je imperativ.

Istrajavanjem na kvalitetu usluga i odnosima prema gostima, poslovnim partnerima i saradnicima dopunjuju se, šire i razvijaju poslovni horizonti. Na taj način Hotel je dobitnik brojnih nacionalnih i internacionalnih strukovnih i društvenih priznanja i nagrada.

Stručnost , sposobnost i ljubaznost su odlika svakog zaposlenog i bitni preduslovi efikasne realizacije zacrtanih ciljeva i ostvarivanja vrhunskih rezultata.

Uspeh u radu je rezultat htenja i zalaganja kolektiva, u kojem je svaki pojedinac maksimalno posvećen gostu, njegovim potrebama i željama, a upravo je takav HOLLYWOOD TEAM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.