Renovirana kongresna sala u hotelu Plana

0
5392

Hotel Plana se nalazi 90 km od Beograda, na auto putu Beograd-Niš, a 5 km od petlje na auto putu u Velikoj Plani. Hotel je okružen manastirskom šumom Manastira Pokajnica -sagrađenog 1818. godine. Hotel ima 270 ležaja, od toga 2 apartmana, 10 jednokrevetnih soba a ostalo su dvokrevetne i trokrevetne sobe. Hotel Plana

Hotel se prevoshodno bavi Kongresnim turizmom, jer se u sklopu hotela nalazi velika KONGRESNA SALA sa 250 sedišta. Ova sala je pred kraj 2009. godine renovirana i sada sa novim enterijerom, bežičnim internetom i ozvučenjem omogućava organizovanje većih kongresa i seminara. Rad ovakvih skupova može da se organizuje i u manje grupe, pošto hotel pored velike sale poseduje i manje poslovne salone 40+40 mesta i salu od 50 sedišta.

Od opreme hotel ima video projektore, platna, flip chart… bežični internet, a sve ove sale i opremu ,ukoliko su gosti na pansionu, hotel na korišćenje daje GRATIS.

SHARE
Prethodni tekstTuristički info centar Beograda na 230 kvadratnih metara
Sledeći tekstRenoviranje Continentala
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.