Razgovor s direktorom prvog integralnog hotela u Hrvatskoj, ujedno i govornikom Best Stay konferencije

0
2599
best stay 2016
best stay 2016

U susret konferenciji Best Stay 2016, razgovarali smo s direktorom ZigZag Integralnog Hotela, g-dinom Igorom Kordićem, ujedno i govornikom konferencije.

Pitali smo ga da nam pobliže objasni koncept i ideju ZigZag Integralnog hotela, ujedno i prvog takve vrste u Hrvatskoj. Kordić objašnjava da se „koncept bazira na više smještajnih jedinica koje se nalaze na različitim lokacijama u strogom centru Zagreba, u radijusu do 200 m. Uz recepciju i zajedničke prostore, u suradnji s vanjskim partnerima nude i doručak te na recepciji gostima punu podršku za što kvalitetniji boravak u Zagrebu″.

Tijekom intervjua gospodin Kordić je otkrio svoja predviđanja razvitka turizma u Hrvatskoj kao i samih integralnih hotela. Ceo intervju pročitajte ovdje.

Na web stranici konferencije pratite ostale razgovore s govornicima.

Ostali govornici konferencije uključuju predstavnike nagrađivanih hotela i privatnog smještaja, stručnjake u turizmu, predstavnike booking portala, turističkih zajednica, a neki od novo potvrđenih govornika uključuju predstavnike Swanky Mint Hostela, HomeExchange.com-a, Crowne Plaza Belgrade, Luxury Istria i mnoge druge.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.