Putnik Sport & Spa Centar Hotela Tulip Inn Belgrade

0
2299

Putnik Sport & Spa Centar Hotela Tulip Inn BelgradeKao kompanija koja stalno unapređuje svoje usluge putem inovacija i modernog pristupa hotelijerstvu, Hotel Tulip Inn Putnik Belgrade upravo završava obnovu i proširenje Putnik Sport & Spa Centra, kako bi stvorili dodatni prostor za fintes, modernu teretanu i potpuno novi zatvoreni bazen, sa samo jednim ciljem, da gostima pomogne da žive zdrav i harmoničan život.

Od aprila 2013. godine, gosti će moći da pripreme duh i telo i pripreme se za nadolazeću prolećnu i letnju sezonu u novom Putnik Sport & Spa Centru.

Hotel Tulip Inn Putnik Belgrade je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima. Nalazi se u stecištu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla i 6 kilometara od centra grada. Pored idealne lokacije i posvećenog osoblja koje se trudi da boravak svakog gosta bude nezaboravan, svojim gostima nudi besplatan bežični internet i parking.

SHARE
Prethodni tekstPRIZNANJE TRIPADVISOR.COM-A ZA HOTEL TOWNHOUSE 27, BEOGRAD, SRBIJA
Sledeći tekst5. ADIT Konferencija
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.