Prvi virtuelni kongres u septembru – NSOC 2020

0
2103
NOSC 2020

Francusko-srpsko onkološko društvo u saradnji sa tehničkim organizatorom, portalom Kongresniturizam, 4 – 6. septembra organizuje Novi Sad Oncology Congress (NSOC) u virtuelnom obliku.

NSOC ima tradiciju dugu 11 godina, rezlutat je saradnje Prof. Dr Jean Pierre Lotz-a, direktora onkologije bolnice Tenon u Parizu, i Prof. Dr Darjane Jovanović sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu i Instituta za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici, a održani kongresi svake godine pokrivaju najvažnije i najaktuelnije teme u onkologiji te je u stručnim krugovima prepoznat kao vodeći onkološki kongres u Srbiji. Za ovaj 11. NSOC registrovano je čak blizu 600 učesnika, što je skoro duplo više nego prethodne godine.

Ove godine zbog epidemiološke situacije izazvane virusom Covid-19, kongres će biti virtuelan što svakako jeste novina u organizaciji događaja na ovim prostorima i kao takav je jedan od prvih kongresa u Srbiji koji je organizovan u ovakvom obliku.

Registrovani učesnici će putem live streaming-a koji počinje 4. septembra, imati priliku da čuju preko 40 predavanja vodećih onkologa iz Francuske, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Španije, Italije, Bugarske i Makedonije. Registracija se može obaviti na ovom linku, a Agendu Kongresa možete pogledati na https://nsoc2020.digitalevents.rs/agenda/.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.