Prvi sajam u Maroku posvećen organizaciji poslovnih događaja

0
3583

Prošle nedelje, agencija Globe Network koja je specijalizovana za kvalifikovane B2B kontakte, najavila je lansiranje Meeting Marocco, prvog izdanja marokanskog sajma posvećenog organizaciji seminara i poslovnih događaja.

Meeting Marocco će se održati 14. i 15. januara 2016. godine u Marakešu. Ovaj sajam će biti veza između ponude kongresne industrije Maroka i organizatora događaja na lokalnom ali i međunarodnom nivou. Sajam će biti organizovan u formi profesionalnih B2B sastanaka sa unapred zakazanim sastancima, kako bi se osiguralo optimalno iskorišćenje vremena posetilaca.

Sajam će ugostiti CRTs, hotele i hotelske lance koji imaju kongresnu ponudu, konferencijske centre, sve tipove prostora uključujući i one najizuzetnije, DMC agencije, event communications agencije, transportne kompanije (avio i železničke), kao i zvanične organizatore i pružaoce raznih usluga koji rade u sektoru događaja. Takođe, sajmu će prisutvovati između 100 i 150 međunarodnih internacionalnih gostujućih kupaca iz Evrope (Belgije, Francuske, Nemačke, Italije, Luksemburga, Holandije, Skandinavskih zemalja, Rusije, Šapnije, Turske, Velike Britanije, itd.), Bilskog istoka / Zalivskih zemalja, Afrike (Severne i Zapadne Afrike), Amerike (USA, Kanade, Brazila, itd.).

Konferencije i tematske sesije će se fokusirati na aktuelne teme, u prisustvu poznatih predstavnika profesije. Različita područja za umrežavanje, poslovni ručkovi i večernji događaji, učsenicima će pružiti veliki izbor mogućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.