Prezentacija novog modela Nissan Micra u Dubrovniku

0
3208
Nissan Micra
Nissan Micra

Nakon višemesečne pripreme grada Dubrovnika i DT Croatia, evropsko predstavljanje novog modela automobila Nissan Micra konačno je počelo 9. januara i trajaće sve do 23. marta 2017. godine.

Za ovo vreme, novi Nissan Micra će za vreme januara imati prilike da vidi više od 7000 ljudi i 500 novinara iz cele Evrope, dok će se kupci, evropski generalni distributeri i njihovo prodajno osoblje sa automobilom upoznavati u februaru i martu.

Gosti Nissan-a biće smešteni u hotelu Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens. Zahvaljujući 100 kilimetara dugoj test vožnji svi pomenuti će imati prilike da se upoznaju sa istorijskim centrom Dubrovnika, kao i novootvorenom ACI Marinom „Veljko Barberi″ u Slanom u blizini Dubrovnika.

DT Croatia ističe da je ponosna što je izabrana za logističkog operatera ovog događaja. Izbor grada Dubrovnika, kao destinacije koja je dobro poznata u auto industriji, još jednom se potvrdila.

Događaj ovakvog obima će svakako predstavljati veliki doprinos celogodišnjem poslovanju kojem teži Dubrovnik kao turistička destinacija. Ovo globalno predstavljanje dobilo je veliku podršku grada Dubrovnika, koji je omogućio slikanje automobila u Starom gradu.

Posebne zahvalnice idu celom DT Croatia timu koji je učestvovao u realizaciji ovog velikog projekta; Petri Podkubovšek Medić (CAO), Ivu Skance (COO) i Boženi Bogoje (Project Manager) za ugovaranje projekta i Antoniu Klaić, Ante Tolji, Suzani Čerović i Dijani Prkačin iz odeljenja za Transport i Operacije koji su bili velika podrška prilikom izvođenja projekta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.