Poslovno umrežavanje (Networking)

0
4109

Poslovno umrežavanje je proces uspostavljanja međusobno korisnih odnosa sa drugim poslovnim ljudima i potencijalnim klijentima, odnosno kupcima. Ono što je od ključne važnosti za pravo poslovno umrežavanje jeste uspostavljanje međusobno korisnog odnosa, a to je ono što je prava retkost kod standarnog rukovanja i razmene vizit-karata, a koje se posebno ističe kao „šansa“ za poslovno umrežavanje. Najbolje grupe za poslovno umrežavanje funckionišu kao centri razmene poslovnih informacija, ideja i podrške.

Najvažnija veština za efektivno poslovno umrežavanje je sposobnost slušanja, a usredsređivanje na to kako se može pomoći osobi koju slušate pre nego na to kako on ili ona može pomoći vama predstavlja prvi korak za uspostavljanje međusobno korisnog odnosa.

http://sbinfocanada.about.com/

SHARE
Prethodni tekstSastanak
Sledeći tekstZLATNA GROZNICA istočne Srbije
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.