Poseta globalnog predsednika JCI Bertolt Daems-a Srbiji

0
2992

Sastanak sa nacionalnim predsednikom JCI Srbija, Stevanom Kostrešom, održan je u Novom Sadu u restoranu Zak 18.02, a predstavljanje projekata i partnera JCI Beograd održano je 18.02 u večernjim časovima u Beogradu u Maloj fabrici ukusa. U Privrednoj komori Srbije 19.02 održana je serija sastanaka JCI članova i partnera sa svetskim predsednikom JCI, između ostalih i oficijelni sastanak predsednika svih lokalnih komora – Beograd, Niš, Novi Sad, Subotica, Leskovac i Zrenjanin. Aktivnosti JCI predstavila je Jelena Roskic, predsednica JCI Beograd.

Preduzetništvo mladih u Srbiji i energetska efikasnost u građevini bile su teme sastanka svetskog predsednika JCI sa predstavnikom preduzetnika JCI Beograd, Markom Ivićem, vlasnikom preduzetničke kompanije M Enterijer.

Sastanku na temu prevođenja ideja u biznis, u skladu sa JCI motom Passion into action, prisustvovali su i predstavnici organizacije E-Front koja zastupa konferenciju Start Up Europe u Srbiji.

Komitet znanja Srbije je sa predsednikom Bertoltom razmotrio mogućnosti za socijalno preduzetništvo i inovacije u edukaciji i društveno korisnim projektima u Srbiji.

U Privrednoj komori Srbije je u 16h održan Power Hour sa svetskim predsednikom JCI koji je u toku jednočasovnog predavanja i otvorene diskusije na temu uspeha mladih profesionalaca preneo viziju JCI, inspiraciju za primenu JCI ideje Be better i ukazao mladim profesionalcima i privrednicima u Srbiji na važnost profesionalnog umrežavanja, konstantnog usavršavanja i pronalaženja pozitivnih prilika za razvoj u svakoj situaciji i u svakom delu sveta.

Prisutni su bili članovi i alumni JCI, potencijalni članovi, privrednici, predstavnici partnerskih organizacija i prijatelji JCI Beograd. Svetski predsednik JCI je izrazio oduševljenje energijom i inovativnošću mladih profesionalaca i preduzetnika u Srbiji, a zatim zaključio da poseduju sav ključni potencijal za uspeh.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.