Pierre & Vacances sklapa svoj prvi menadžmentski ugovor u Hrvatskoj

0
3668

Pierre & Vacances, jedan od vodećih europskih brendova na tržištu turističkih rezidencija, najavio je otvaranje prvog hrvatskog resorta pod njihovim rukovodstvom. Pierre & Vacances potpisao je ugovor o upravljanju Premium rezidencijom Crvena Luka Hotel & Resort****, nedaleko od Zadra.

Smješten usred borove šume, turistički kompleks kategoriziran sa četiri zvjezdice, veličine od 67.000 m2 koje uživa svu privatnost koje mu zaljev pruža. Resort broji ukupno 166 smještajnih jedinica sa izravnim pristupom plaži. Međutim smještajnim jedinicama je i 20 luksuznih vila koje se nalaze na svega 10 m od mora. Zahvaljujući svom idealnom položaju,
domaći i inozemni gosti, bilo da su tu zbog posla ili zadovoljstva, moći će uživati u velikom broju usluga, kao i bogatoj gastronomskoj ponudi restorana, među kojima će gurmane posebno oduševiti à la carte restoran Il Moro, čija pozicija omogućuje uživanje u nevjerojatnom pogledu na more. Tu su još i konferencijske sale i prostorije za sastanke, ali i neizostavna wellness zona.

Premium Crvena Luka Hotel & Resort**** nalazi se u Biogradu na Moru, priobalnom turističkom odredištu i nekadašnjem kraljevskom gradu. Okružena nacionalnim parkovima Kornati, Paklenica i Krka, te povijesnim gradovima Zadrom, Šibenikom i Splitom, Crvena Luka idealna je polazna točka za otkrivanje Zadra i zadarske regije.

Godina 2006. je godina kada su Crvenu Luku kupili njeni sadašnji vlasnici iz Italije i kompletno
renovirali sve njene kapacitete, ulažući desetke milijuna eura u podizanje kategorije na četiri
zvjezdice i poboljšavajući kvalitetu usluge i ponude, ne samo hotela i rezidencijalnog kompleksa, već i cijele Biogradske regije.

Pierre & Vacances Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** - Soba
Pierre & Vacances Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** – Soba

„Uvidjevši ogromnu stratešku i konceptualnu važnost naše investicije, kao i mogućnosti za daljnji razvoj, odlučili smo se udružiti snage sa Pierre & Vacance-om, jednim od najvećih europskih lidera u upravljanju rezidencijalnim turističkim objektima. Ova suradnja u obliku management ugovora osigurati će ne samo povećan broj francuskih gostiju u ovoj regiji i Hrvatskoj, nego i standardne operativne procese koji će dovesti do poboljšanja kvalitete
usluge i prepoznatljivosti kroz Pierre & Vacances Premium brand. Menadžment, kao i sam brand, svakako će povećati vrijednost naše investicije u Crvenoj Luci, kao i pružiti niz mogućnosti koje će se javiti kroz ovaj oblik suradnje“ – rekao je Pier Paolo Prodi, predsjednik Uprave za Crvenu Luku d.d.

Pierre & Vacances Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** - Restoran
Pierre & Vacances Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** – Restoran

Pierre & Vacances Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** smješten je u skrivenoj uvali čijom obalom dominiraju pješčane plaže i čija je čistoća mora nagrađena bijelom zastavom „White Flag International“ – svjetski poznatim simbolom koji podržava
ekološke inicijative za očuvanje oceana, jezera i rijeka, a sve pod okriljem udruge Global Underwater Awareness Association. Njegove moderne i kvalitetne smještajne jedinice, njegov infinity-edge bazen s panoramskim pogledom na očaravajuću uvalu, njegov suvremeni wellness i natkriveni bazen, njegove rekreacijske strukture koje karakteriziraju nautički sportovi, ali i multifunkcionalni i teniski tereni, pružiti će posjetiteljima nezaboravan
boravak na Jadranu.

Pierre & Vacances Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** - Kongresna sala
Pierre & Vacances Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** – Kongresna sala

Nova Pierre & Vacances destinacija za M.I.C.E. tržište Premium Residence Crvena Luka Hotel & Resort**** uz sve to ujedno je i centar za konvencije i skupove sa 5 modularnih dvorana koje će zadovoljiti zahtjeve različitih grupa gostiju, bilo da žele održati seminare, motivacijske ili slične skupove. „Colloquium 1“ dvorana je površine 110 m2 pogodna za različite evente, kapaciteta 120 osoba. „Colloquium 2“, veličine 88 m2 i kapacitete do 60 osoba kazališne postavke. Uz njih nude se i dvije multifunkcionalne „Il Doge“ dvorane, kapaciteta do 250 osoba, te dvorana „Kana“ kapaciteta do 40 osoba kazališne postavke.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.