Personalizovani događaji

Customize Your Event and Make It Personal

0
2776

Sigurno ste nekad imali osećaj da većina događaja kojima prisustvujete liče jedan na drugi. A možda i osećaj da ste samo jedna osoba u masi ljudi koja prisustvuje tom događaju.

Miona Milić, glavni i odgovorni urednik
Miona Milić, glavni i odgovorni urednik

Kako napraviti razliku i izdvojiti vaš događaj? Kako učiniti da se vaši gosti na prijemu, učesnici na konferenciji ili tim bildingu koji organizujete osećaju da se obraćate baš njima i da je svaka pojedinačna prisutna osoba važna za vas i kako učiniti da i njoj bude važno što je prisutna? Ne zaboravite, SVAKO voli da se oseća posebno i da se njegova/njena prisutnost ceni. A krajnji utisak o događaju se velikim delom formira iz onoga kako ste naveli vaše učesnike da se osećaju.

Personalizacija događaja može biti rešenje za ovaj problem i predstavlja jedan od glavnih trendova ne samo za 2018. godinu već i par godina unazad što se organizacije događaja tiče. A u budućnosti će postati standard. Šta znači personalizacija događaja? Znači maksimalno prilagoditi događaj učesnicima, njihovim profesijama, interesovanjima, željama, implementirati lično obraćanje kada god je to moguće, primera radi sa lično adresiranim pismom dobrodošlice u hotelskoj sobi, personalizovanim poklonima, kreirati aktivnosti, ali i brendirati događaj ne samo u skladu sa ciljnom grupom, već ZAJEDNO sa učesnicima.

Prilagođavanje događaja znači i uključiti učesnike u sam proces kreiranja događaja. Putem ankete zajedno doći do opcije koja aktivnost će se realizovati, ili šta će se sledeće dogoditi (putem event aplikacija na licu mesta). Iz tih razloga, možemo da očekujemo sve češće interaktivne displejeve na događajima, interaktivne podne ili zidne LED displeje, Tweet zidove, osvetljenje koje reaguje na publiku uz pomoć LED narukvica i privezaka, crowd-responsive osvetljenje i slično.

Cilj je kreirati što ličniji i „custom-made“ doživljaj putem angažovanja i uključivanja učesnika u proces planiranja i sam tok događaja, kao i stavljanje fokusa na individualnost svakog od njih. Na taj način, učesnici nose sa sobom osećaj da su stvarno bili deo tog događaja i uticali na njegov uspeh. Sada je uspeh događaja i lični uspeh svakog od njih. Ono što uvek i želi da se postigne svakim događajem, zar ne?

Miona Milić,

glavni i odgovorni urednik

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.