Otvorena marina Porto Montenegro

0
2935
Mamas corner beauty and kids bar

Vlasnici i zakupci koji žele da istraže istočni Mediteran sada imaju i novu Porto Montenegromarinu na raspolaganju, a jedan od projektanata se nada da će uskoro postati rival marinama u Monaku i ostalim popularnim marinama na zapadnom Mediteranu: Porto Montenegro.

Iako je marina već poželela dobrodošlicu prvim superjahtama prošlog leta (Feadship’s Predator se isto tako našla među njima), prateći objekti, kao i obližnji restorani i luksuzne rezidencije koji su deo celokupne strukture, sada su u punoj funkciji.

Nalazi se u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori, a pored toga što predstavlja i najveću prirodnu luku na  Jadranu, Porto Montenegro je i tek nekoliko kilometara udaljena od međunarodnog aerodroma u Tivtu. projektantiPorto Montenegro su, na svu sreću, uzeli u obzir istorijske elemente arhitekture, ali su ukomponovali i moderne sadržaje kao što su bazeni sa pretećom tehnikom u dvorištima rezidencija. Što se tiče marine, ona obuhvata Porto Montenegro Yacht Club i neka obeležja istorije regiona.

SHARE
Prethodni tekst23. Izbor najmenadžera i najkompanije Bosne i Hercegovine
Sledeći tekstPOBEDNICI 4.GASTRO SUSRETA
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.