Otvorena je registracija za Meetings Show u Londonu

0
2332
Meeting Show UK
Meeting Show UK

Meetings Show je najvažniji događaj u Ujedinjenom Kraljevstvu za domaću i inostranu kongresnu industriju, organizovan od strane Centaur Exhibitions, a koji će se održati od 7. do 9. jula 2015. godine u kongresnom centru Olympia u Londonu.

Mamas corner beauty and kids bar

Meetings Show je organizovan od strane kongresnih organizatora za kongresne organizatore, sa fokusom na veliku izložbu, izvanredne mogućnosti umrežavanja i profesionalnu edukaciju.

Program za gostujuće kupce – najveći u Ujedninjenom Kraljevstvu – privući će kupce iz kongresnog, agencijskog i javnog sektora. Na sajmu će biti predstavljene destinacije iz preko 50 zemalja sa 6 kontinenata, prostora, hotela i vodećih pružaoca usluga i proizvoda za kongresnu industriju.

Edukativni program biće posvećen problemima sa kojima se suočavaju agencije, korporacije, PCO, AMC, PA i ključnji sektori, kao što su zdravstvo i tehnologija.

Kao dodatak Konferenciji stučnih udruženja, koja će se održati 6. jula, program edukacije će uključiti najvažnije sesije, seminare i okrugli sto Meet the Expert tokom tri dana sajma.

Meetings Show UK

Sa rastućom listom izlagača, koja je sačinjena od preko 400 kompanija, posetioci će imati prilike da se upoznaju sa najvećim organizacijama iz kongresne industrije Velike Britanije, na jednom mestu: glavne domaće i međunarodne destinacije, prostori, hotelske grupacije, DMC  organizacije, asocijacije i dobavljače.

Među izlagačima se svakako izdvajaju, kongresni biro Dubaija, London & Partners, VisitScotland, Hilton Worldwide, Meet Birmingham, Accor Hotels and Tourism Ireland.

Direktor sajma g-din Steve Knight izjavio je:„Meetings Show je orgaizovan od strane kongresnih organizatora za kongresne organizatore, činjenica koja je potvrđena kroz kvalitete izlagača, ali I kvalitete edukativnog programa. Ukoliko je kongresna industrija, ključna za vase poslovanje, imaćete prliku da se sretnete sa pružaocima usluga koje želite da vidite, I sa edukacijom koja je osmišljena za vase potrebe na ovom događaju.”

Prijave za gostujuće kupce su takođe otvorene. Prijave će pregledati tim kvalifikovanih stručnjaka. Gostujući kupci će imati koristi od sastanaka sa organizacijama koje sami izaberu, besplatnih ptovanja i smeštaja, transfera od hotela do kongresnog centra Olympia i networking prostora, kao i odabir barova sa osveženjem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.