Otvaranje W Belgrade hotela planirano za 2019. godinu

0
3494

Kompanija Starwood Hotels & Resorts Worldwide i Belgrade Waterfront objavili su saradnju vezano za otvaranje hotela W Belgrade kao i W Residences u Beogradu. Otvaranje hotela planirano je za 2019. godinu.

Mamas corner beauty and kids bar

Hotel, smešten na obali Save, sastojaće se od 120 smeštajnih jedinica, celodnevnog prostora za ručavanje, bara i W dnevne sobe. Konferencijski kapaciteti W Belgrade će se prostirati na 450 kvadratnih metara. Dodatni sadržaji u kojima će gosti moći da uživaju su Away Spa, FIT moderni fitnes centar i glamurozni WET bazen sa barom. Hotelski brend W prepoznatljiv je po svojoj filozofiji Whatever/Whenever, koja podrazumeva zadovoljavanje svih želja i zahteva gostiju šta god da žele i kada god da žele.

Predsednik kompanije Starwood Hotels & Resorts za Evropu, Afriku i Bliski istok, gospodin Majkl Vejl, izrazio je zadovoljstvo povodom saradnje sa Belgrade Waterfront, kao i doprinosu razvoja turističkog potencijala i prilivu turista u Beograd.

Pored W Belgrade hotela, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, će izgraditi i W Residence, koji će se sastojati od dve kule sa 165 luksuznih stanova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.