Novi obrazovni formati i teme na IMEX-u 2013

0
4187

Association Day 2012Zasnovane na trenutno najaktuelnijim temama, neke od najpopularnijih sesija biće: „Kako držati advokate po strani – Upravljanje ugovorima IAPCO i PCMA;  radionica upravljanja strateškim sastancima koji će voditi Pegi Hemphil iz kompanije Your Corporate Source i Betsi Bonduran iz Bonduran Consulting-a; „Kako bar kampovi i hibridni događaji mogu da učine sastanke zanimljivijim“ Brite Mosman iz Yieldforprofit-a i Vulfa-Tomasa Karla, partnera u kompaniji Karl & Karl; „Kako napraviti strategiju na socijalnim medijima“ Kristine Fuks i Gerita Heijkoop iz Casehunters-a; kao i „Primljeni ste! Moćne tehnike intervjuisanja za dobijanje posla“ Avinaša Čandarana, direktora za globalno učenje i razvoj kompanije MCI.

Među edukativnim sesijama koje su planirane za trodnevni sajam kongresne industrije IMEX su „Tehnologija evaluacije sastanaka“ Kena Klejtona, direktora kompanije RefTech; „Događaji su novi rokenrol – neverovatna transformativna moć muzike“ Endija Šarpa iz Song division-a; „25 strategija za uspeh u rukovođenju – nezavisno od pola“ Suzan Safati, generalne direktorke High Performance Strategies i Liz Džekson, predsednice Jackson Consulting Inc. Tu su i predavanja, poput „Veliki dogovor – korišćenje pregovora za dobijanje rezultata“ trenera Maksin Rie; „Kako promovisati vaš događaj radi maksimalnih rezultata“ Kerin Mekfaj, direktorke prodaje u ACC Liverpool; kao i studija slučaja sa samita održivih događaja Čarlija Benksa, menadžera za poslovni razvoj kompanije Positive Impact i mnoga druga.

IMEX u Frankfurtu je dobro poznat po obimu i raznovrsnosti svog edukativnog programa, koji je jedna od tri ključne aktivnosti koje svake godine povećavaju vrednost sajma; preostale dve su AssociationDay2012poslovni sastanci i prilike za umrežavanje.

Celokupna IMEX edukacija je besplatna, pošto su organizatori opredeljeni da doprinesu razvoju i rastu međunarodnih kongresa, događaja i podsticajnih  putovanja. Mnoge vodeće asocijacije iz industrije takođe koriste IMEX kako bi razmenjivali najnovije vesti sa svojim članovima i pružali adekvatnu edukaciju svim posetiocima.

Korišćenje aplikacije IMEX App omogućava posetiocima da sačuvaju i pregledaju njihovu ličnu listu događaja i seminara i da ujedno saznaju šta sledi u narednom satu. Preko aplikacije korisnici mogu i da hvataju beleške za vreme seminara i da ih pošalju elektronskom poštom sebi ili odsutnim kolegama.

Za informacije o registraciji pogledajte www.imex-frankfurt.com/register.php

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.