Nove investicije hotelskog lanca Maistra, Rovinj

0
2796

Osim unapređenja i održavanja postojećeg kapaciteta, kao i pripreme za nove projekte unutar destinacija, 2013. godinu će u smislu investicija obeležiti dva značajna projekta u Rovinju – uređenje turističkog naselja Amarin i investicije u zoni Cap Aureo.

MAISTRA - Resort Amarin

Uređenje turističkog naselja Amarin obuhvati će rekonstrukciju starog dela smeštajnog kapaciteta naselja, renoviranje bazena i restorana uz plažu čime će se kompletna ponuda naselja podignuti na visinu četiri zvezdice. Vrednost ovog projekta je 132 miliona kuna.

Druga značajnija investicija u visini od 70 miliona kuna odnosi se na izgradnju zajedničkog bazenskog kompleksa hotela Eden i Lone, a započinje se i s radovima na uređenju prostora plaže u uvali Lone.

U okviru ovih investicija, hotel Eden u Rovinju dobiće novi Wellness centar što će dodatno podići kvalitet same ponude hotela.

SHARE
Prethodni tekstPRVI HOTEL ZA KONJE
Sledeći tekstUČIM, DAKLE, POSTOJIM.
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.